![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 176 177 [178] 179 180 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 18 2014, 21:23 PM
|
||
![]() עייפות זה דבר מעייף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוףףף
למה כולם נוטשים אני לא חושבת שאני משרשרת גרוע משהו יכול לשרשר איתי והוא לא ינטוש? -------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2014, 23:40 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחקי הרעב
מומצא הארי פוטר שלחו הודעה וזה :> -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2014, 10:24 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור פרסי ג'קסון
יש לי רעיון דמויות מומצאות והדבר הכי לא קאנוני בעולם. שלחו ה''פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2014, 15:56 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי בא לי שירשור לא אכפת לי מה אני פשוט אוהבת לחפור לי ולאחרים ולא אכפת לי שאחרים יחפרו לי,העיקר שיהיה לי ינשוף.רות סוף. ~מחכה לינשוף~
-------------------- קוראים לי מייק אנשים.
ביי. או היי. נצנצים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2014, 15:58 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור פרסי ג'קסון
לא איכפת לי כל כך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2014, 19:20 PM
|
||
אני רוצה שרשור למה כולם נוטשים אותי
זה ממש לא כיף -------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2014, 19:26 PM
|
||||
בתוקף עדיף דמויות מומצאות אין לי רעיון אבל נחשוב ביחד ותקופת גיבורי האולימפוס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 20 2014, 19:56 PM
|
||||||
למה הפסקת את השרשור שלנו אנחנו רק בהתחלה . מי שרוצה לשרשר איתי שיש לח הודעה לפרטי -------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 22 2014, 20:44 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, מי המדהים/ה שמשרשר/ת איתי על על טבעי/דוקטור הו למרות שרק התחלתי את שתי הסדרות האלו?
כן, בושה אמיתית. #הודעות_עם_השטאג_זה_סוואג -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2014, 20:47 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור קליל כזה, זורמת מבחינת נושא (בגבולות הדברים שאני מכירה, כמובן). עד PG13, מי שרוצה שישלח ה"פ
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2014, 15:07 PM
|
||
שוב, שרשור פרסי ג'קסון. עד PG13 חזק.
מבחינתי גם סתם פנטזיה זה סבבה. ושרשור על הסיפור שלי יכול להיות סופר אוסומ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2014, 16:46 PM
|
||||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירדנ רוצה שירשור אווטאר? קטרה <33 -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2014, 16:50 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הי, אני חדשה.
אני אשמח לשרשר על משהו, מוזיקה זה חיים. אז כתבו לי או משהו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 15:18 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה שרשורים על:
בני הנפילים - קלייס צייד/ת צללים ושוכן/ת תחתיות (אנשי זאב שליטע *~*), בתקופה שלפני ולנטיין אפילו. על טבעי - רק התחלתי את הסדרה וזה, אבל תתחשבו בי והכל כי זה פשוט אדיר. דוקטור הו - גם את זה רק התחלתי (בושה אמיתית), אבל בואו נשרשר כי אני מכירה את התודעה הנאנסטאנית והדאלק וזה מספיק להתחלה (ואת הדוקטור נתשיעי והאחד עשר ורוז וכמובן הטארדיס3>) יש לי גם רעיון לשרשור שאני חושבת שיתאים למי שראה שרלוק ויודע קצת על קרימינולוגיה ובכללי... בקיצור, אם ראיתם שרלוק זה יתאים לכם, אני מניחה. ואני צריכה מישהו/י שמשרשר/ת רציני ולא יתנטוש/תנטוש את השרשור הזה כי זה רעיון מעוחה וחבל. שלחו לי ה"פ ~ -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 16:37 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שרשור,
עדיף מומצא, כדי להגיב הרבה הרבה הודעות בעיקר. -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |