![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 177 178 [179] 180 181 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 27 2014, 08:07 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שוב, שרשור פרסי ג'קסון. דמויות מומצאות, איזה תקופה שבאלכם. עד R חלש מאוד מבחינה של אלימות גופנית ומילולית וPG13 מבחינה מינית. מישהו שלא איכפת לו שאני נוטשת ואז חוזרת לשרשר, ושאני מגיבה בעיקר שעושים מרתון.
שלחו לי הודעה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2014, 13:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור יורי R+ :)
-------------------- בר\ 17.7\טבעונית גאה\ לא אכפת לי לשרשר תשלחו הודעה
בבקשה תיכנסו לעצומה שבלינק המצורף!!! חשוב ביותר!!! https://www.atzuma.co.il/civilmarriage4u[COLOR=red] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2014, 14:40 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי משהו שקשור לאשמת הכוכבים \ מחפשים את אלסקה \ דוקטור הו \ הארי פוטר בדירוג PG13 עד R חלש ? D:
-------------------- סתיו \ 14 \ דוקטור הו \ ספרים \ פאנדומים \ כותבת \ כמה טוב להיות פרח קיר \ עצובה בתהליכים \ די משוגעת
![]() "She Was Sad Though. But It Was A Hopeful Kind Of Sad. The Sad That Just Takes Time" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2014, 21:48 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשר :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2014, 21:50 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר באקראיות (כלומר, להמציא דמויות, ללא פאנדום) ולראות איך זה יזרום?~
בדירוג PG13 ומישהו שלא ינטוש P: -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2014, 21:52 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הדירוג לא הכי הכי גבוהה ולא ממש נמוך של G הנושאים אני פתוחה לרעיונות :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 29 2014, 22:01 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה לכל סוגי שרשורים שתרצו <3
סביבות 13PG זורמת עם הרעיונות ועם השרשור <3 -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 15:48 PM
|
||
מישו רוצה שירשור זורם לא משנה של מה?
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 15:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשר R+
-------------------- בר\ 17.7\טבעונית גאה\ לא אכפת לי לשרשר תשלחו הודעה
בבקשה תיכנסו לעצומה שבלינק המצורף!!! חשוב ביותר!!! https://www.atzuma.co.il/civilmarriage4u[COLOR=red] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 15:32 PM
|
||
מישהו רוצה לשרשר שירשור תמים ביותר בדירוג G, הומוריסטי ומשוגע ללא פאנדום?
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Sep 3 2014, 21:30 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתוקף ![]() -------------------- תמר ♪ פייבסוס ♪ אשמת הכוכבים ♪ משחקי הרעב ♪ הרץ במבוך ♪ וואןרפובליק ♪ we the kings ♪ This Is The Life Seriously, how can you not love him? :) ![]() Maybe I'm just a kid in love Maybe I'm just a kid in love Oh, baby If this is what it's like falling in love Then I don't ever wanna grow up --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:41 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מזה שירשור יודעים מה לא אכפת לי
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- [b][I]"לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות."[/I]
"אל תרחם על המתים, רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:43 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אל תגיב ![]() ![]() ![]() ![]() שרשור פרסי ג'רסון/האנגר, PG13? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 16:01 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני רק רציתי לשרשר, אז מי רוצה שירשור?
-------------------- I Am Livestrong
|
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 07:17 AM
|
||||
תקף. ואפשר להוסיף גם מפוצלים לרעיון פה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |