![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 178 179 [180] 181 182 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 11:53 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור PG13 קיטשי וחמוד?
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 12:49 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואיי על מה? DD: -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 16:01 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור :)
כל דבר! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2014, 19:21 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ערב טוב, מי רוצה לשרשר?
-------------------- ELEANOR JANE TOMLINSON ELOUNOR CALDERSON ~ MEANS LOVE <33 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2014, 21:18 PM
|
||
![]() עייפות זה דבר מעייף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה שרשור אפל
משהו רוצה ? -------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2014, 16:47 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשת שרשור :)
אזהרה: משתמשת זו נוטה לנטוש שרשורים מהר ביותר והיא אוהבת שרשורים G. היא שונאת לקבוע המון פרטים בנוגע לשרשור ואם תנטשו לה לפני שהשרשור הגיע ל - 10 עמודים, היא תרצח אתכם בדם קר. יום טוב ![]() -- אל תקשיבו לו! XDDDD -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2014, 06:58 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור כלשהו בפנימייה D:
PG13 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2014, 13:09 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יש לי חשק על שירשור על נארוטו או קייפופ (כלומר להקות קייפופ, עדיפות ללהקות בנים אבל אפשר גם את 2NE1)
-------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2014, 21:12 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו? לא אכפת לי נושא, דירוג 13PG
-------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2014, 22:17 PM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייבת שרשורים. תשלחו ה"פ.
-------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2014, 10:51 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי רעיון די מגניב. על דמות שאני כותבת עליה ומציירת אותה. אני ארשום לכם פה בקצרה
אלה אודיל זולדיק כל הזמן נמצאת בהשגחתו של אחיה הגדול. אלה היא נסיכה .אבל היא מיוחדת. יש לה כוחות ריפוי ויכולת לתת נעורים וחיי נצח. בגלל זה לא מרשים לה לצאת מהארמון. אף אחד לא יודע על כוחותיה זולט ההורים שלה. אח שלה הגדול אילומי.וקלוד רב המשרתים. יום אחד אלה מצליחה למצוא פתח סודי שמוביל אל מחוץ לארמון. ואז היא פוגשת את הדמות של המשרשר השני. הסבר על הדמויות: אלה : היא לפעמים קצת נאיבית. מעצבנת וילדותית. אבל היא בוגרת מאוד רוב הזמן. למרות שהיא רק בת 12 והיא מאוד חכמה. כי רוב מה שהיא עושה כל היום זה ליקרוא ספרים.אלה בחיים לא יצאה מהארמון. אח שלה שומר עליה בשבע עיינים.כל שאר הפרטים אני אסביר בהודעה פרטית אילומי: אילומי הוא בן 19 . הוא האח הגדל והשמרן של אלה. אף אחד לא יודע את זה.אבל הוא מאוהב בה. והיא חשובה לו מאוד. הוא לא יתן לאף אחד לקחת אותה מימנו. הוא ממש דאגן כלפיה. לאחרים הוא אדיש ואכזרי. אין לו בעיה להרוג. הוא חכם מאוד . ויודע בידיוק איך להשיג מה שהוא רוצה .שאר הפרטים בהודעה ההורים של אלה.קיקיו (האמא).סילבה (האבא): הם גם כן דאגנים כלפיה. אמא שלה בוכה כול פעם שאלה מתחננת לצאת. היא מאוד קשורה אלה ואוהבת להיות בחברת בתה. אבא שלה רוב הזמן עסוק בממלכה. הוא מלך טוב והגון. שיודע לנהל את ממלכתו.(עוד פרטים בהודעה פרטית) קלוד: קלוד ואלה ביחסים מעולים. הוא תמיד מצחיק אוןתה שהיא עצובה ועוזר לה להעביר את הזמן. הוא חברותי. וחביב כלפיה. והיא כל הזמן רצה אליו בחיבוקים. הוחא משחק איתה המון וקורא איתה הרבה סיפורים (עוד פרטים בפרטי) לסיכום מי שמעונן לשלוח לי הודעה פרטית. אני זורמת מבחינת הדרוג .וגם מבחינת השיפ. אבל זה יכול להיות פה או יורי או סטריט כי אלה היא בת -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2014, 16:02 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש צריכה שרשור על הדוקטור. ובית הלילה. ואווטאר.
אז אני כאןןןןןןD: תשלחו לי ה"פ או משהו. -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2014, 21:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ..אז סוגשל חזרתי או משהו אז:
שרשור,עם מישהו/הי שיודע/ת פיסוק נכון,לזרום איתי עם הנושא,דירוגים מנמוך עד ל R+. בעיקרון אני אשמח לשרשורים על כל דבר,אני פתוחה להצעות. אם אתם רוצים-שלחו הודעה פרטית. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2014, 18:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור הארי פוטר (סתם כי בא לי להתחיל עם זה), עד R חלש. מישהו שלא ינטוש! בכל זאת שרשור ראשון שלי...
-------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 20:26 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור בכל נושא שתבחרו ושאני מכירה,
אני זורמת עם כל רעיון שתרצו, כל דירוג עד 13PG. אני מגיבה הרבה ואוהבת מרתונים כי זה מעלה הודעות והוהוה -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |