![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 180 181 [182] 183 184 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2014, 21:31 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור על מפוצלים. שלא יעבור R חזק מאוד.
שלחו לי הודעה או משהו. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2014, 07:55 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום, קוראים לי לילי ואני אשמח לשרשר.
כל נושא שתרצו, הדירוג עד R+ שהוא יחסית חזק נדמה לי :) That's it pretty much :) חג סוכות שמח :) -------------------- השם הוא לילי|רוצים להכיר? אני שבורה וחצי לעולם לא אתגבר על החרא הקטן בשם לואי וויליאם טומלינסון <3 שהופך להיות אבא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2014, 21:33 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף^^ בבקשה *מתחנת מתחננת* -------------------- Я русский и горжусь этим! יעל |Electric Shock| יעל ס לשעבר [/ALIGN]それは特別な何もない。 それは、この奇妙な病気の少女の念が彼女を選んだのです。 זה לא משהו מיוחד. זה רק תיעוד של ילדה שהמחלה המוזרה הזו בחרה בה. [ליטר של דמעות פרק 1] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2014, 16:36 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו? -------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2014, 16:46 PM
|
||||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח! הארי פוטר? -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 9 2014, 17:45 PM
|
||||||||
יאללה! -------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 9 2014, 21:10 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מומצא כלשהו, PG13 או R.
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ...
שרשור מישהו/י? אממ.. - ערפדים (עד R). - שדים (עד R+ ואולי אולי NC17). - רוחות (עד R). - נסיך ומשרתת (עד R+ ואולי NC17). - חטיפה (עד R+ ואולי NC17). - אנשי זאב (עד R+). - פנימיה (עד R+). - תיכון (עד R+ ואולי אולי NC17). הרשימה ↑ לא מחייבת, אם יש לכם רעיון אחר אתם מוזמנים להציע ^^ רק דבר אחד, אני קצת חדשה בדירוגים האלה אז לא להרוג אותי בבקשה ^^" מעוניינים- לפרטי! D: -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2014, 22:08 PM
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פנימיה PG או PG13? או שנסיך ומשרתת גם כן אותם דירוגים ? -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2014, 09:40 AM
|
||||
רוצה? -------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2014, 22:55 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש רוצה שרשור של ג'ייקוב ורנסמיי.
מישהו? דירוג לא נמוך. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2014, 23:00 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכיף! -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2014, 14:53 PM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על טיילור סוויפט מישהו?
-------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2014, 17:27 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןן עם מייקל קליפורדדדד או לוק עדיף מייקל אעאעאעאעא שלחי ה"פ -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2014, 00:28 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשור. הדירוג לא משנה, אבל שלא יהיה נמוך מדי.
הערה: אני לא יכולה להמציא דמויות, אז רצוי שנשרשר על פאנדום מסויים עם דמויות קיימות (: -------------------- Je M'appelle Aurélie ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |