![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 181 182 [183] 184 185 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2014, 19:40 PM
|
||||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה ג'ייקוב ורנסמיי? -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2014, 14:14 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור וואנס אפון אטיים בדירוג של הסדרה, שזה בערך PG13, עם עדיפות לרמבל. יש מישהו שמעוניין?
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2014, 23:06 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?
-------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2014, 13:02 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ...
שרשור מישהו/י? אממ.. - ערפדים (עד R). - שדים (עד R+ ואולי אולי NC17). - רוחות (עד R). - נסיך ומשרתת (עד R+ ואולי NC17). - חטיפה (עד R+ ואולי NC17). - אנשי זאב (עד R+). - פנימיה (עד R+). - תיכון (עד R+ ואולי אולי NC17). הרשימה ↑ לא מחייבת, אם יש לכם רעיון אחר אתם מוזמנים להציע ^^ רק דבר אחד, אני קצת חדשה בדירוגים האלה אז לא להרוג אותי בבקשה ^^" מעוניינים- לפרטי! D: בבקשה, בדירוגים האלה.. אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ מרוב שעמום O: *נואשת* -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2014, 14:41 PM
|
||||
רוצה על אווטאר? -------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2014, 14:54 PM
|
||||||||
אוקיי. תשלחי לי הודעה פרטית? -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||||
|
פורסם ב: Oct 23 2014, 15:35 PM
|
||||||||
שולחת רק רגע -------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 24 2014, 14:25 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו שאני מכירה? מישהו? עד R
-------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2014, 14:27 PM
|
||||
רוצה? -------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2014, 14:32 PM
|
||||||
אחלה. אני שולחת ה"פ -------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 24 2014, 14:34 PM
|
||
אוקי
-------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2014, 16:37 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.:: בקשה! ::. אני רוצה שישימו לב לבקשה הבקשתית הזו (XD) , אז הנה: שרשור מכול סוג שהוא! עדיף ממש תמים או ממש לא! (ממש תמים - G ממש לא - R) -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Oct 24 2014, 16:42 PM
|
||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ... בעקרון אני יכולה עד PG13 בלי בעיה, אבל כמה שיותר נמוך יותר נוח מבחינתי. תפני אליי בה"פ אם זה בסדר ^^ -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 13:51 PM
|
||||||
אני אשמח לפרסי ג'קסון או משו כמה שיותר תמים יותר נוח -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 15:46 PM
|
||
הארי פוטר, פרוזן או משהו אחר שאני מכירה... עד R
-------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |