![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 182 183 [184] 185 186 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 15:52 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ לא שרשרתי הרבה זמן אז
פתוחה לנושאים, לא עולים לי נושאים ספציפיים. עדיף דמויות מומצאות. עד R ואל תחפרו לי אם אני נוטשת או מגיבה פעם ב -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 17:56 PM
|
||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחקי הרעב - לא רומאנס, ורצוי בזירה.
עד pg13 מבחינה מינית, R חלש מבחינת אלימות. מישהו? -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 18:18 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו? -------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 18:45 PM
|
||||||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור פרוזן, מה את אומרת? אם כן, נדבר בה"פ. -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 18:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'שרשור עד R
לא משנה על מה -------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2014, 18:53 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר הציעו לי, אבל מה רע בשניים? שלחי. -------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 26 2014, 18:46 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור ש... פ"ג תוקפו XDDD בדיחה, עזבו. התכוונתי לפרסי ג'קסון XD
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2014, 18:51 PM
|
||||
אשמח, אם את רוצה ^^ נדבר בה"פ. -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2014, 18:54 PM
|
||||||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, שולחת ה"פ ^^ -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 26 2014, 19:38 PM
|
||||
![]() מוגל |
למה לא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2014, 19:41 PM
|
||||||
אוו, יופי ^^ נדבר בהודעות פרטיות. -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 26 2014, 19:44 PM
|
||
![]() מוגל |
שרשור דיסני מישהו?
כל סרט, בתנאי שראיתי, עד pg13 מבחינה מינית, R חלש מבחינת אלימות. מישהו? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2014, 19:46 PM
|
||||
אני שוב מתנדבת XD נדבר בה"פ, אם את מוכנה לסבול אותי שוב. -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2014, 19:47 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור פרוזן מישהו?
-------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2014, 16:50 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור לא אכפת לי על מה (כל עוד אני מכירה ) עד PG13 מבחינה מינית ועד R באלימות
וגם לא שירשרתי שנים אז.. ^^" מישהו רוצה? -------------------- ריקה ~ 17(: ~ ה"פ ~ פ"ג ~ משחקי הרעב ~ משחקי הכס ~ אנימה ~ מנגה שרשור מישהו? ![]() ❄ משפחת השלגשם! ☔ חוסכת למשנה כינוי, תרומות חרמשים ייתקבלו בברכה ^^ בזמן הקרוב אני לא ממש אתחבר לפורטל :\ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |