![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 183 184 [185] 186 187 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2014, 16:56 PM
|
||||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי לפרטי~ -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2014, 17:50 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, עד PG13 מבחינה מינית, עד R מבחינת אלימות.
אתם מוזמנים לפנות אליי גם אם יש לכם שרשור איתי, אשמח למשרשרים ותיקים וחדשים כאחד ~ מכירה כמעט את כל הפאנדומים: פרוזן, ה"פ, פ"ג, ועוד הרבה שאני לא זוכרת כרגע - סנילית שכמותי. המעוניינים - להודעה פרטית בבקשה ^^ -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2014, 19:53 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה. -------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2014, 20:35 PM
|
||||
![]() מוגל |
אניאניאניאינאניאני!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2014, 22:20 PM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
שתי משרשרות משועממות, חסרות חיים (למעט בצפר), בעלות דחף עז לשרשור שלישייה בנושא סופר גאוני על הוגוורטס, מחפשות את השותף השלישי.
העדפה למישהו שיודע להשתמש בסימני פיסוק וכותב ברמה טובה (כתיבה נכונה של צירופי מילים ודברים בסגנון) כל המעוניינים אנא שלחו הודעה בפרטי :) יום טוב. -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2014, 16:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר, פרוזן, פלא או משהו אחר שאני מכירה. עד R.
-------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2014, 20:17 PM
|
||||
אני רוצה,אפילו שיש לנו כבר שרשור... פרוזן?! -------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2014, 19:01 PM
|
||||||
אוקיי, שלחי ה"פ -------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 1 2014, 04:03 AM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייבת חייבתחייבת שרשור וואנס
דירוג כמו של הסדרה עדיפות לרמבל קיטשי נורא כנראה מישו ששלא ינטוש -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2014, 13:06 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בחיים שלי לא שרשרתי אבל אני מתה לשרשר...
פאנדומים : הארי פוטר, פרוזן, משחקי הרעב, פרסי ג'קסון (קראתי את כל חמשת הספרים בפרסי ג'קסון, ועד הספר השני בגיבורי האולימפוס), ווקאלויד (אם יש כאן מישהו שרוצה שרשור ווקאלויד P:) עדיפות עליונה על פאנדום ווקאלויד והארי פוטר, אולי גם על פרוזן מבחינת דירוג: עד 13pg אני מוכנה לשרשר בשלישייה, רביעייה או אפילו שמינייה רק תפסקו נכון. לא נוטשת. שלחו ה"פ אם אתם מעוניינים. -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2014, 17:24 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מומצא, עד R. זורמת מבחינת ז'אנר, מי שמעוניין - הודעה פרטית.
רצוי מישהו שיודע לפסק ואין לו שגיאות כתיב וניסוח, מגיב הרבה ותגובות ארוכות (שתיים-שלוש שורות לפחות) -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2014, 22:43 PM
|
||||
רוצה? -------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2014, 19:07 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח, שלחי ה"פ בנוגע לז'אנר, דירוג, וכל אלה...
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2014, 06:31 AM
|
||
![]() בעיות הן מהות החיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב... דרו שכחה לציין למעלה שאני אחת משתי המשרשרות שמחפשות את השותף השלישי, כמה לא נחמד מצידה.
אז ככה, בנוסף לשרשור שלישייה אני נורא רוצה לפתוח עוד שרשור על... כל נושא(ווהו), העיקר שזה יהיה מעניין מספיק. יש לי רק תנאי אחד: שלמשרשר יהיה נסיון בכתיבה. עדיפות לכתיבה תקינה וראש פתוח לרעיונות (מהלך האירועים בשרשור אנד סטאף לייק דיס). -------------------- ~ 26, ויאולטה, מעבירה זמן ביצירתיות ~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2014, 09:51 AM
|
||
הארי פוטר, פלא, פרוזן, מומצא, או כל משהו אחר שאני מכירה. עד R.
-------------------- ![]() פרשתי, מי שעוד זוכר אותי ועוד לא שם לב... מי שרוצה יכול לשלוח ה"פ. אני אבדוק את התיבה שלי מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |