![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 184 185 [186] 187 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 8 2014, 10:09 AM
|
||||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח להצטרף לשרשור השלישייה שלכן! -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2014, 21:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
לא משנה על מה העקר שאני אכיר... -------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2014, 21:59 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על משהו, לא באמת אכפת לי מה, העיקר שאני מכירה.
-------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2014, 23:07 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור רומנס מישהו ?
פאנדום הארי פוטר ? או מומצא ? ה"פ -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2014, 14:20 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע כיף, אני אשלח לך ה"פ. -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 10 2014, 16:16 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי ?
מעדיף על זוג חברים בעולם מדע בדיוני או פנטזיה שהעולם מופיע בספר או בסדרה ! -------------------- מסדרהאחוזהמגניב !
[FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ![FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ! [FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ![SIZE=14]מסדרהאחוזהמגניב ![SIZE=14]מסדרהאחוזהמגניב ! [FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ![FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ! [FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ![SIZE=14]מסדרהאחוזהמגניב ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2014, 19:48 PM
|
||
חוזרת:
מי שרוצה שרשור על כל פאנדום שאני מכירה, לשלוח לי ה"פ. -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2014, 22:59 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אנשים!
וול, אני מחפשת משרשר\ת, וכמה שיותר - יותר טוב. אני משרשרת PG13 ו-R, בדרך כלל מומצא אבל אני משרשרת גם על קווין (הלהקה הסגידה בחתימה הסגידה שלי ![]() שפה תקינה וגבוהה. בלי שגיאות כתיב, לדעת לפסק ולנסח. לא חובה לכתוב בשפה מאוד גבוהה, אבל כן צריך לכתוב לי סלנג (אלא אם זה משהו שאחת הדמויות אומרת) ולא בשפת רחוב. להגיב הרבה, רצוי תגובות ארוכות. לא לנטוש. מי שרוצה - ה"פ P: -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2014, 16:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור שלישיה?
-------------------- Lian 💧 snow 💧 rain 💧 Nymph Snow 💧 beta ![]() Kwifiiiiiiiii ~Go off with wind~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2014, 19:04 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאן, איזה ז'אנר ומי המשרשר השלישי?
אהמ אהמ *תופים תופים* ברצוני למצוא משרשר- לא פחות ולא יותר, ולהלן הדרישות שלי: - הדירוג הכי גבוה הוא PG13 - כתיבה טובה, לא נובית, ואם אפשר קצת "לחפור" בתגובות - בקשר לז'אנר, אני מאוד פתוחה גם לדברים שאני לא מכירה, אבל בכללי אני משרשרת את כל הז'אנרים האפשריים, וגם פאנדומים (הארי פוטר\מפוצלים\13 משאלות\ועוד) -להגיב פעם ביום (או לפחות פעם בשבוע), לא לנטוש- ואם לא מוצאים את השרשור אז לפנות אליי ואני אתן קישור! - רומאנס; לא ממש משרשרת, בעיקר שרשורי אחים, וגם אם כן.. לי יותר נוח להיות הבת ^^" אם מישהו חושב שהוא עומד בקריטריונים נא לפנות אליי בהודעה פרטית- אל תפחדו ממני! -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2014, 21:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצהשרשור?
לא אכפת לי מה - בתנאי שאני אכיר את זה. -------------------- פרשתי... אחזור בעתיד P: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2014, 02:15 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה איתי שרשור? אמנם אני לא אהיה פה הרבה זמן... אבל אני רוצה לשרשר.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2014, 16:11 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
אני אשמח למצוא מישהו שישרשר איתי שירשור בפאנדום וואנס אפון אטיים. מישהו שמכיר את הסדרה טוב. אני רוצה שיהיה קאנוני,אומנם לא חייב סופר מדויק אבל שהדמויות לא יעשו דברים מחוץ לאופי שלהם - בל לא תירה באנשים על ימין ועל שמאל ולא תבגוד בראמפל. אם כבר ראמפל ובל, העדפה שיהיה שירשור ראמבלי אבל לא חובה. כל דבר יעבוד, גם להכניס דמות מומצאת. דירוג PG עד PG13, בערך כמו של הסדרה. -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2014, 12:18 PM
|
||||||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
גם אנחנו נשמח (: הממ יש לך משהו שאפשר יהיה ליצור צ'אט משולש? (פייסבוק, סקייפ וכדומה) אשמח אם תשלחי לי הודעה פרטית. ^^ (ניסיתי לשלוח לך הודעה אבל התיבה שלך מלאה) -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 20 2014, 20:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר !
לא משנה מה רק שאני יכיר ! -------------------- מסדרהאחוזהמגניב !
[FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ![FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ! [FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ![SIZE=14]מסדרהאחוזהמגניב ![SIZE=14]מסדרהאחוזהמגניב ! [FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ![FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ! [FONT=Geneva]מסדרהאחוזהמגניב ![SIZE=14]מסדרהאחוזהמגניב ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |