![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 22 2010, 15:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שיגיב בתדירות גבוהה, לא תגובות של שתי מילים, וישקיע.
נושא פנטזיה, ספר או משהו מומצא הארי פוטר, לא משנה איזה תקופה, או איזה משהו מיוחד, לא שיגרתי. לא אכפת לי לשרשר אפילו על פינגווינים כל עוד יש עלילה מעניינתD: ועד R. מי שרוצה, שישלח ה"פ~ -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2010, 18:45 PM
|
||
![]() Never Say Never ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שירשור על לא אכפת לי מה אבל שיגיב הרבה^^
-------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2010, 23:29 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש לי שירשור דמדומים, א"ז/OFC עדיפות גדולה לסת'..
רמה גבוהה הודעות ארוכות ומפורטות, הגבה גבוהה, עד R+ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2010, 01:02 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור
תגובות נורמליות, לא של שתי מילים, מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2010, 22:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשור על הארי פוטר או כל דבר אחר שיהיה מעניין, דירוג עד PG13 ושלא יהיה אכפת אם כל מה שיש לי לכתוב באותו רגע זה 2 שורות (דבר שקורה לעיתים נדירות ביותר...)
-------------------- ---------------
![]() קרדיט לליזי --------------- יש כלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ואם יש כלל שאין לו יוצא מן הכלל אז זהו היוצא מן הכלל של הכלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל" והבנתם משהו בכלל?... -------------- ס-סליתרין,הכי שווה בעולם ל-לנו יש רוע יותר מכולם(נוט ריאלי) י-ירוק וכסף,זה הצבעים ת-תמיד פה,כשהחיים מדהימים ר-רוע ורשע,זה כמעט העיקר י-יופי,יש לנו,אין לי מושג אם לשאר ן-ננצח אותכם בלי בעיות טהורים תמיד-גם הבנים וגם הבנות... -------------- ג'יני|כן ברצינות|14|סלית'רינית|משפחת פוטר|הארי שולט!! -------------- מה שאני כותבת כאן הוא שקר מוחלט ואינו קשור למציאות... אעאעאעאעאעאעאע כאילו אני מזה מתה על ג'סטין ביבר החאתיך שיואו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2010, 18:53 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מי רוצה שירשור?
כל דירוג מתאים, אפילו PP18 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2010, 19:21 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2010, 19:21 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה איתי שירשור שישלח ה''פ =]
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2010, 19:34 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?D:
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2010, 21:02 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיייייייייי כבר י'חתיכת מעפנים.
תקשרו כבר -.-" שירשור. רמת כתיבה גבוהה. לא להגיב פעם בשבועיים. תגובות ארוכות ומושקעות. PG13 + עדיף בפאנדום משחקי הרעב, או פרסי ג'קסון. צרו קשר. >> -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2010, 23:19 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
וואו אני חייבת שירשור..
לא משנה על מה למה ואיזה דירוג רק שיהיה ![]() -------------------- ![]() טוווב אז ככה :P באפי│תובל│רמלה│רווקה│15│חולת הארי פוטר וandy6│משרששרת כל מקום כל הזמן :P רק שתדעו שאנדי ואלכס זה פשוט סגידה אה ורייבנקלו זה שליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2010, 03:09 AM
|
||
מי רוצה שרשור?
|
|
פורסם ב: Sep 26 2010, 21:48 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו אני צריכה מישהו שמשרשר בדירוג עד R+
מישהו שמשקיע בשירשור ולא כותב 2 מילים וחצי ומישהו שמגיב בצורה של תגובה אני תגובה הוא לא תגובה אני לחכות שבוע ואז הוא יגיב ><" לשירשור שלחו ה"פ (ללא רצינים ולאלו שלא מותאמים לתגובות שלמעלה נא לא לשלוח ![]() -------------------- ![]() טוווב אז ככה :P באפי│תובל│רמלה│רווקה│15│חולת הארי פוטר וandy6│משרששרת כל מקום כל הזמן :P רק שתדעו שאנדי ואלכס זה פשוט סגידה אה ורייבנקלו זה שליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2010, 23:51 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אז אני עוד פעם מגיבה פה !
*הידד* שירשור מושקע. תגובות ארוכות [זאת אומרת שאם תעזו להגיב תגובה קצרה יותר משלוש שורות אני אפצלח אותכם]. בלי שגיאות הקלדה\כתיב\פסיק. PG13 + . אל תדאגו, לא ישר בהתחלה. בן\בת. ועכשיו לחלק ה'קשה', פאנדום. או לילי\ג'יימס. או אלבוס[כןכן, הצעיר\OFC, או משחקי הרעב דמויות מומצאות. או פאנדום פ"ג', שאליו כבר יש לי עלילה. בבקשה, תיצרו קשר. רק כאלה שמשקיעים, תודה. אני לא נושכת, לפחות, לא חזק. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2010, 23:54 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מי רוצה שירשור?
עד דירוג pg13 לא משנה פאנדום, עדיף הארי פוטר. -------------------- ![]() גם בשעה הכי קשה יש 60 דקות... 90% מהאנשים בעולם יצרחו אם ג'סטין ביבר יקפוץ מהעזריאלי. העתק את זה לחתימתך אם אתה מה-10% שיביאו פופקורן ויצעקו: "תעשה סלטה!" ![]() תלחצו על הביצה!! פליזז!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |