![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2010, 00:56 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים, אתם כותבים 'אני רוצה שירשור לא משנה על מה' וכו'.. למה שלא פשוט תענו כשמקשים ספציפי במקום להציף. ואני מעבירה כדי שתראו שוב^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2010, 16:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה..
מדירוג pg13 ומטה... בנושא סדרת הירושה\הארי פוטר *עדיף*. אם לא כל נושא אחר שהוא.. שירשור עם בת. מישהי שתהיה מחוברת הרבה ככה שייצא רצף של הודעות, של: אני מגיבה את מגיבה אני מגיבה את מגיבה. ולא: אני מגיבה את מגיבה אני מגיבה -כעבור 12 שעות- את מגיבה אני מגיבה את מגיבה אני מגיבה -כעבור יום- את מגיבה אני מגיבה -כעבור שבוע- את מגיבה.. ושאני לא אצטרך כל שניה להזכיר בכל מקום שתגיבי.. מי שרוצה לשרשר איתי שתדבר איתי בה"פ.. -------------------- המחשב שלי בבית קרס ולכן פרשתי מחוסר ברירה =/
מצטערת על כך שהזנחתי כאן בפורטל הרבה דברים בעקבות כך. אליסה, אני אשמח אם תבקשי ממנהלת מפת הקונדסאים לנהל במקומי את הקבוצה של אוהבי וואן דיירקשן. אוהבת את כולם ומתגעגעת 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2010, 22:33 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור איתי?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2010, 22:34 PM
|
||
אני:)
-------------------- המחשב שלי בבית קרס ולכן פרשתי מחוסר ברירה =/
מצטערת על כך שהזנחתי כאן בפורטל הרבה דברים בעקבות כך. אליסה, אני אשמח אם תבקשי ממנהלת מפת הקונדסאים לנהל במקומי את הקבוצה של אוהבי וואן דיירקשן. אוהבת את כולם ומתגעגעת 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2010, 22:41 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור? על כל נושא חוץ מקונדסאים, אני לא מתחברת לזה.
דירוג R מוחלש, בינוני כזה, לא מופרח , לא מוגזם מידי. כזה שיאפשר לאנשים לקרוא את השרשור. כל מי שרוצה, להודעה פרטית : ) -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2010, 22:46 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני יודעת שאין פה ממש כאלה אבל אני אשמח לכתוב עם מישהו שרשור באנגלית.
חובה אנגלית טובה ורמת כתיבה גבוהה(לא לכתוב חצי משפט ובלי טעויות דקדוק ואיות). אני פתוחה לנושאים(: מי שרוצה בה"פ. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2010, 22:48 PM
|
||||
בתוקף -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2010, 23:28 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ.. כמה הודעות מעלייך, תגידי אם מתאים לך^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2010, 01:11 AM
|
||
מחפשת מישהי לשירשור :)
נושא .. יצירתי, רומאנס, עד דירוג R, מעדיפה מישהי שתשחק בן. שההגבות יבואו בכמויות ולא אחת ביום .. בלי נטישות.. ו ... שלחו ינשוף ! או ינשופהD: תנשמת .. ווטאבר XD -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2010, 01:31 AM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^^ -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2010, 01:46 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומ שירשור על כל נושא, חוצמה קונדסאים, העדפה לשיפים הזויים, סלאש יהיה מאגניב P::
עד דירוג R, אבל שתדעו שאני גרועה בלתאר סקס וכאלו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2010, 13:27 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עומר-רוצה?
ממ...בלי רומאנס,נושא הזוי כולשהו,ורצוי על אנימורפס (מה זה בא לי אנימופרס...) מישהו רוצה? :) -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2010, 18:38 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני רוצה -------------------- יש כלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ואם יש כלל שאין לו יוצא מן הכלל אז זהו היוצא מן הכלל של הכלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל" והבנתם משהו בכלל?...
"שבעה חצויים יענו לאתגר עולם ומלואו יסער או יבער נדרים לקיים עד כלות הנשימה בשערי המוות תגעש מלחמה" (פרסי ג'קסון ותקוות האולימפוס. הנבואה הגדולה) גם בשעה הכי קשה יש 60 דקות... 90% מהאנשים בעולם יצרחו אם ג'סטין ביבר ירצה לקפוץ מהעזריאלי. 9.1% מהאנשים יביאו פופקורן ויגידו "תעשה סלטה!".0.8% יעברו שם עם אמ-פי, יתסכלו לרגע ואז ילכו משם כאילו כלום העתק משפט זה לחתימתך אם אה מה0.1 שיעברו שם מדברים בפלאפון יעצרו רגע ישאלו "מי זה?" וילכו משם! כל אדם צריך לדעת קצת מהכל והכל מקצת טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים גיל לא משנה|| שם לא משנה||הגיבור האבוד||מיאו|| ציטוטים אהובים: "איכס, לכאן מגיעות דוגמניות כדי למות?" (פייפר מקלין הגיבור האבוד) קראת לו פסטוס? אתה יודע שהמשמעות של פסטסוס בלטינית זה 'מאושר'? אתה רוצה שנרכב להציל את העולם על גב הדרקון המאושר?" (ג'ייסון גרייס, הגיבור האבוד) "אז מה... ענקים שמסוגלים להשליך הרים. זאבים ידודתיים שיטרפו אותנו אם נפגין חולשה. טוסטוסים מעופפים מרושעים. קלטתי. אולי זה לא הזמן המתאים לספר לכם על השמרטפית הרצחנית שלי" (ליאו ודאלס, הגיבור האבוד) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2010, 00:37 AM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, בדחיפות.
אני נואשת כל כך שאפילו אכתוב עם הגרועים מביניכן >< סתם. O-ם אבל באמת, אני נואשת. > . <" שירשור גבוה בשפה תגובות ארוכות ומושקעות וחסר לכם אם זה יהיה קצר מארבע שורות אפילו ! מישהו שבקיע בנושא משחקי הרעב, כי צמצמתי את הפאנדומים לזה. *כן, סיימתי את הספר לאחרונה וממש וממש באלי.* מישהי שמוכנה לכתוב בן, ולהשקיע. וחסר לה אם היא פורשת *~* בבקשה, תפנו אליי בפרטי. TT -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2010, 01:39 AM
|
||
מחפשת שרשור,
קריטריונים: שרשור ברמה גבוהה. שרשור שאינו ינטש באמצע שלו, תגובות ארוכות וטובות. לא לזלזל . שרשור עם משרשר ראוי לשרשור D: הכל חוץ מקונדסאים. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |