![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2010, 16:54 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת שותפ\ה לשרשור <:
נושא : פ"ג, משחקי הרעב, חומריו האפלים .. פנטזיה בעיקר D: -------------------- ליז || מכושפת || סוגדת אלים
![]() --- בלב האחו, תחת עץ הערבה, מיטה של עשב, כרית של אהבה. הניחי ראשך, עצמי עיניים על הכר הרך, כשתפתחי אותן מחר, השמש שוב תזרח. כאן הכול בטוח, כאן הכול חמים, כאן שומרות חינניות על מנוחת החולמים, כאן מתוקים חלומותייך ומחר יתגשמו כולם, כאן את יקרה לי מכל דבר בעולם. בלב האחו, במקום מחבוא פורח, גלימה של עלים, קרן אור ירח, שכחי את כל הצער, תני לצרות לחלוף, וכשיחזור הבוקר, הוא את כאבך ישטוף. כאן הכל בטוח, כאן הכול חמים, כאן שומרות חינניות על מנוחת החולמים, כאן מתוקים חלומותייך ומחר יתגשמו כולם, כאן את יקרה לי מכל דבר עולם. --- ' אני קופצת שיניים כשהיא מלטפת בהתגרות את קו השפתיים שלי בחוד הסכין. אני מסרבת לעצום עיניים, אני אמות בכבוד. אני אלטוש בה מבט, אני לא אצעק, ובדרכי הצנועה אמות אך לא אובס ' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2010, 21:08 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
Anybody? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2010, 21:13 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור על GLEE,
מישהו רוצה?D: -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2010, 13:06 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2010, 19:45 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שירשור על דגראסיייי מישוו ?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2010, 20:23 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2010, 21:35 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחוץ שירשור. בדחיפות.
מישהו שיגיב בתדירות גבוהה, לא תגובות של שתי מילים, וישקיע. נושא פנטזיה, ספר או משהו מומצא הארי פוטר, לא משנה איזה תקופה, או איזה משהו מיוחד, לא שיגרתי. לא אכפת לי לשרשר אפילו על פינגווינים כל עוד יש עלילה מעניינת. אז באמת, תשקיעו ואל תנטשו._. ועד R. מי שרוצה, שישלח ה"פ~ -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2010, 22:32 PM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה אנשים, אני רוצה שירשור >> -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2010, 16:24 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו מעוניין בשירשור ? [אני תמיד מניחה הנחה פרועה שכן. כי ככל הנראה אם אתה לא, אין לך ממש סיבה להכנס לאשכול הזה. אבל אין לדעת. P:]
שירשור מושקע. מישהו שמגיב בתדירות גבוהה. עם רעיונות מקוריים. דירוג עד R. נדמה לי שלא ממש משנה לי איזה פאנדום, כל עוד יש עלילה מעניינת. מי שרוצה שישלח ה"פ . -------------------- צריכה למצוא לעצמה שם בדוי מגניב. כי היא (הילדה ההיא) פרנואידית, ושמות בדויים זה ממש חביב. || בגיל כזה או אחר || תמיד לוקחת איתה ברווז גומי. לכל מקום.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2010, 22:20 PM
|
||||
זאת בערך פעם חמישית שאני מעתיקה את זה >> ותוסיפו שאין לי שום בעיה גם לכתוב על דברים מומצאים. בעיקר פנימיות או בתי יתומים . 3: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2010, 19:30 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מי רוצה שירשור? דירוג: pg פאנדום: פרסי ג'קסון, הירושה, תרלוגיית ברטמאוס, ה"פ מומצא.
-------------------- ![]() גם בשעה הכי קשה יש 60 דקות... 90% מהאנשים בעולם יצרחו אם ג'סטין ביבר יקפוץ מהעזריאלי. העתק את זה לחתימתך אם אתה מה-10% שיביאו פופקורן ויצעקו: "תעשה סלטה!" ![]() תלחצו על הביצה!! פליזז!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2010, 15:09 PM
|
||
שירשור מושקע.
תגובות ארוכות [זאת אומרת שאם תעזו להגיב תגובה קצרה יותר משלוש שורות אני אפצלח אותכם]. בלי שגיאות הקלדה\כתיב\פסיק. PG13 + . אל תדאגו, לא ישר בהתחלה. בן\בת. מתחשק לי פרסי ג'קסון, אז פרסי ג'קסון. חובה שהבת\בן זוג קרא את כל הספרים, כך שהוא לא כזה מטומטם בקשר לנושא, וחייב לסגוד לרייצ'ל\ניקו. כל אוהבי אנבת' לא יתקבלו בברכה. >> אז, פנו אליי. D: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2010, 01:16 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנייי -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2010, 03:14 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואל, קורץ לי D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2010, 19:53 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שירשור?
דירוג: pg מקסימום pg13 אבל לא יותר פאנדום: עדיף ה"פ מומצא או דמויות מומצאות אם לא אז פרסי ג'קסון או הירושה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |