![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2010, 14:50 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שייפים משוגעים\גייז\מגרש ביתי ~ R ~ במהירות ~
-------------------- Don't Let Go! Never Give Up, It's Such A Wonderful Life. ![]() ליל . 13 . מכירים, לא? http://hportal.co.il/index.php?showuser=10892 - החמודה הזו? אני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2010, 14:56 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ רוצה איתי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2010, 17:17 PM
|
||||
בשמחה, דבריתי בפרטי D: -------------------- Don't Let Go! Never Give Up, It's Such A Wonderful Life. ![]() ליל . 13 . מכירים, לא? http://hportal.co.il/index.php?showuser=10892 - החמודה הזו? אני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2010, 22:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי,ברמה די גבוהה,ז"א לא אחת שנותנת לי לעשות את הכל,וכותבת רק " "בסדר" אמרתי" או במקרה הגרוע בלי גרשיים אפילו..
ורצוי ללא שגיעות כתיב... שמוכנה לשרשר גם על נושאים הזויים... :) -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2010, 23:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי על שירשור משחקי הרעב, סלאש או פמסלאש יתקבלו בברכה :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2010, 22:06 PM
|
||||
![]() מוגל |
תקף ביותר. -------------------- צריכה למצוא לעצמה שם בדוי מגניב. כי היא (הילדה ההיא) פרנואידית, ושמות בדויים זה ממש חביב. || בגיל כזה או אחר || תמיד לוקחת איתה ברווז גומי. לכל מקום.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2010, 23:51 PM
|
||||
אני ממש רוצה על משחקי הרעב תשלחי לי ה"פ -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2010, 14:21 PM
|
||
![]() Never Say Never ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשור על כל נושא מענין
שיגיבו בתדירות גבוהה לא פעם ביומים בלי נטישות -------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2010, 17:29 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור.
על GLEE. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 19:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מה שבא לכם :)
פתוחה להצעות. -------------------- ![]() Paramore - Hayley williams ,Josh Farro, Zac Farro, Jermey Davis, Taylor York. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 20:47 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור איתי? כל מי שמעוניינ/ת לפרטי : )
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 22:54 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור. על משחקי הרעב. דמויות מומצאות, כמובן.
מישהו יצירתי. מגיב הרבה ומשקיע. אה, שיהיה\תהיה מוכנ\ה לשחק בן. ![]() -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 22:56 PM
|
||||
אני רוצה תשלחי לי ה"פ -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 23:33 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה לשרשר איתי?
אני לא כל כך טובה בשירשורים... אז יותר נכון מי רוצה לאמן אותי לשרשר??.. -------------------- שחר>>סלית'רינית גאה>>13 ~ החתימה בשיפוצים ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 23:37 PM
|
||||
אוקי. חמדתי, יש אשכול בנעוצים, (איפה שלמעלה. אם לא הבנת) שכתוב בו חוקי פורום שרשורים או משהו כזה. שם יש לך הסבר איך לשרשר, על כל הדירוגים ועל נושאים לבחירה. את גם יכולה לעיין בכמה שרשורים ולראות איך מגיבים וכל זה. בהצלחה. ===== מי רוצה איתי שרשור? -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |