![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2010, 22:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישו רוצה שרשור הזוי?
-------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2010, 14:22 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?
הקריטריונים: שרשור בעל שפה גבוהה, הדירוג יכול להיות R, אבל נתחיל מקטן בערך ונזרום במהלך השרשור, לפי הצורך. נושאים מועדפים עליי לשרשור: GLEE, בית יתומים, ה"פ מומצא. בלי זלזול ברקע של הדמות ובטופס של הדמות בעיקר. שהתגובות יהיו ארוכות ולא מוזנחות. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2010, 17:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכיף -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2010, 17:50 PM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קדיייייימה אנשים. אני זקוקה לזה נואשות >> ושוב, הפרט החשוב ביותר - מישהו משקיע. ולעזאזל, בלי שגיאות כתיב >< -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2010, 18:39 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושים שירשורים.
עליכם להיות בוגרים, משקיעים, יצירתיים, יודעים לטפח רעיון, לבנות דמויות עגולות, דירוג עד R, וכמובן, רק אם זה מגיע לשם בטבעיות, ובלי לנטוש. שלחו הודעה פרטית. אני מוכנה לשרשר על רוב הנושאים, כל עוד יש מה לכתוב בהם. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2010, 18:45 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פמסלאש? מישהו? עד R?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2010, 14:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יאוו!!עלה לי הרגע רעיון תותחי לשירשור!אבל אני חייבת מישהו שיעשה איתי!אז אם למישהו בא שיכתוב לי בהודעות,ואני יגיד לו מה הרעיון,ויגיד לי אם זה אחלה בשבילו!וזה על הארי פוטר!
-------------------- עדי|17|משוגעתתת|דתיה|צימחונית|ועוד שלל פרטים שלא תדעו בחיים|
אני לא מצליחה להעלות לאתר סיפורים ופאנפיקים שלי, אז אני אשמח אם תבקרו בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.a...oldername=valle בבלוג יש שירים, סיפורים, פאנפיקים, וגם סיפור בהמשכים שמשמש כיומן שלי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2010, 16:44 PM
|
||
![]() And Yellow :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה לשירשור על צ'אק או הלקטס ~~
מי רוצה? ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2010, 05:17 AM
|
||||
ת'אמת מתחשמק לי איזה גלי כזה P: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2010, 16:01 PM
|
||||
אני פותחת ^^ -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2010, 18:17 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף~ תשלחו ה"פים ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2010, 19:11 PM
|
||
![]() You rule, nerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, עד R [פרטים מיותרים לא נחוצים...]
לא משנה הנושא, העיקר שיזרום כמו שצריך(; מי שרוצה, לפרטי(; -------------------- שחר הכוסע • מישהי שלא ערכה את החתימה שלה יותר מדי זמן • נובה בזמנה הפנוי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2010, 23:24 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
דרוש/ה משרשר/ת משקיע/ה................
שירשור על כל דבר בעולם חוץ מבית יתומים או פנימייה זה חרוש אש! לא מחייבת שפה גבוהה משהו/מישהי שיהיה/תהיה מחובר/ת הרבה ככה שההגבה שלו/ה תהיה בתדירות ממש גבוהה ^^ אממ דירוג עד R מי שרוצה שירשור שיפנה אליי בפרטי ^^ -------------------- ![]() טוווב אז ככה :P באפי│תובל│רמלה│רווקה│15│חולת הארי פוטר וandy6│משרששרת כל מקום כל הזמן :P רק שתדעו שאנדי ואלכס זה פשוט סגידה אה ורייבנקלו זה שליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2010, 01:03 AM
|
||||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד מאוד זקוקה לשירשורים. פנו בה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2010, 20:48 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על 90210? : )
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |