![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 31 2010, 02:07 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחוץ לי שרשור משולש P:
או גלי.. *-* אני מבקשת לא פנות אלי אם אתם לא עונים לתנאים הבאים: לא מתחת לPG13.. ולעומת זאת אני לא מתכוונת לגלוש מעבר לR >< כתיבה גבוה, תגובות ארוכות ומפורטות!! תפנו בה"פ.. או פה.. לא משנה לי :) ובהזדמנות זו: כל הנוטשים למיניהם שצופים.. אהמשחררוניאהמ.. נא להגיב ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2010, 18:33 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש משרשר/ת שמכיר/ה את הסדרה 90210.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2010, 17:20 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ..
מישי,שלא נוטשת,ובא לה לשרשר על משהו,מנורמאלי עד להזוי,ולא שנותנת לי לעשות הכל -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2010, 18:58 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מחפשים מישהו שלישי של שירשור לשלוש...
אנחנו - שחר ותחיה... בנושא הארי פוטר! (ילדים ישראלים שמגיעיחם לבקר בהוגוורטס :) -------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
בטאית מתחילה...כי תמיד אפשר ללמוד :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2010, 10:14 AM
|
||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש/ה משרשר/ת.
לדירוג עד R, תגובות מושקעות, ארוכות וברמה. אווהה, ושלא ת/ינטוש. -------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2010, 18:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר?
שירשור בנושא הוגוורטס ובלי לנטוש... -------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
|
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 01:17 AM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היילוXD
מי רוצה שירשור בנושא הקונדסאים,דירוג עד PG,בלי לנטוש? אם אתם רוצים שלחו לי ה"פ. חשוב שיהיה בשפה גבוהה,אבל גם מצחיק. משהו מקצועני כזה,ושוב:לא לנטוש! בלי כפל אותיות,ושפה רהוטה. להקפיד על גרשיים ונקודות בסוף משפט. -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 13:53 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור בנושא הארי פוטר?
בלי נטישות! -------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
|
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 14:00 PM
|
||||
![]() ♫ This Is MY Interpretation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שחר XD אני רוצה איתך שרשור D: לפתוח ? -------------------- Someome • 14 • Ahh I'm Just Happy :D --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 14:07 PM
|
||
פאמסלאש? מישהו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 14:11 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כע :) -------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
|||
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 14:19 PM
|
||
![]() ♫ This Is MY Interpretation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחתי .
עומר- רוצה ? -------------------- Someome • 14 • Ahh I'm Just Happy :D --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 14:36 PM
|
||
כןכןכן!
אבל פאמסלאש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 20:32 PM
|
||
![]() מוגל |
ניפלא! מצוין! מאד אהבתי!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2010, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור . על בית ספר לאומנויות (:
מישהי שתשחק בן ... בלי נטישות, בלי שגיאות כתיב .. בתודה, אני D: שעשעתי את עצמי ![]() -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |