![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 10 2010, 22:50 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? מישהו?
פרטי D= -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 00:49 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי פעם אחרונה.
פאמסלאש, עד R, משרשרים בוגרים (בעיקר מהבחינה שלא חושבים שלסביות זה איכס). מישהו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 01:30 AM
|
||||
![]() “We’re chain-smoking vegans.” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח D: אבל רצוי להשאיר את זה בPG13. ה"פ?D: -------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש ![]() Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 02:33 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי?XD
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 14:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור בוגר.. על כל נושא שהוא, אם הארי פוטר אז מקורי בבקשה!
בין PG13 לR, כל שיפ כמעט, פנטזיה עדיף. תגובות ארוכות, כתיבה גבוהה! אני לא מתפשרת על זה! פנו אלי בדרך כלשהי D= --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 15:03 PM
|
||
היי מי רוצה שרשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 15:03 PM
|
||
![]() I come from a land down under ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לנגב, אני מוכנה :)
![]() -------------------- טלי/17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 15:42 PM
|
||
אומ.. אני לא חושבת שרמת הכתיבה שלך הכי גבוהה ><
סורי.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 15:58 PM
|
||
היי!
אמ... מי רוצה להצטרף לשרשור דירוג ניראלי בסביבות PG13... רמת כתיבה בינונית? ![]() ![]() אני נואשתתתת!! -------------------- טלי/17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 16:03 PM
|
||
אגב.. שירשור משולש ייתקבל בברכה ^^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2010, 21:10 PM
|
||
מי רוצה שרשור?
שישלח הודעה בפרטי -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2010, 11:36 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור?
בלי נטישות! -------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
בטאית מתחילה...כי תמיד אפשר ללמוד :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2010, 21:59 PM
|
||||
אני מוכנה :) -------------------- טלי/17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2010, 22:56 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, נואשת, לילי ג'יימס. כמובן, מישהי שמוכנה לשחק את ג'יימס ויודעת את האופי של הדמות !
ותשקיעו בשירשור, כן? פנו אליי בפרטי. (: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2010, 03:31 AM
|
||
תגיבי בשירשור חוצפי O:
אגב.. שתי התגובות שלי למעלה עדיין בתוקף, בבקשה תענו אני נואשת לשירשורים כרגע ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |