![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2010, 11:54 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור על אלווין והצ'יפמאנקס? XDD
-------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2010, 00:10 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישו רוצה שירשור על הקונדסאים בלי נטישות?
-------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
בטאית מתחילה...כי תמיד אפשר ללמוד :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2010, 00:03 AM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי וג'יימס. בדחיפות. אותן דרישות. בואו לפרטי (:
-------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2010, 18:24 PM
|
||
![]() I come from a land down under ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נואשת לשירשור, על הילדים, דירוג עד PG13, ובלי נטישות!
שלחו הודעה פרטית -------------------- טלי/17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2010, 23:28 PM
|
||
![]() we all go to hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור
סלאש\פמסלאש. להגיב הרבה. תגובות ארוכות, אלה אם כן זה מחייב תגובה קצרה. -------------------- אסף אבידן ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2010, 00:14 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 18 2010, 11:44 AM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה על מה שבאלכם D:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2010, 21:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור
על כל נושא אפשרי תשלו לי ה"פ -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2010, 18:20 PM
|
||||
![]() I come from a land down under ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מוכנה בשמחה :) עד איזה דירוג? -------------------- טלי/17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 22 2010, 18:17 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני רוצה שרשור.
אני יודע איך משרשרים, תודה =] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2010, 19:45 PM
|
||
מישו רוצה שירשור של רמוסיריוס?
אבל מישהו שבאמת אוהב את השיפ הזה ♥ -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2010, 18:02 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2010, 21:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור. לא אכפת לי על איזה נושא, אבל שיהיה באמת מה לעשות בו ושהוא לא יתחיל והסתיים ב-"קמתי בבוקר והלכתי לישון". תגובות ארוכות של יותר משתי מילים, בתדירות גבוהה. ועד R.
מי שרוצה, שישלח ה"פ~ -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2010, 22:03 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2010, 22:05 PM
|
||
מי רוצה שירשור על The O.C?
רק כאלה שמשרשרים ברמה גבוהה וראו לפחות 2 עונות ראשונות. -------------------- ![]() ".There are four kinds of women who go to the hardware store by themselves" ".Single, recently single, recently divorced, lesbian who will let me watch" ".You can not be more evil" - ".Sorry, five. Recently widowed" - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |