![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2010, 19:50 PM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין מעוניינת. >< ואם מישהו קרא את הספר רעד, אשמח לשרשור גרייס\סם. ![]() -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2010, 12:16 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור הירושה,לפני בריסינגר כי עוד לא קראתי אותו
עד דירוג PG13,ובלי נטישות! כל המעוניין יפנה אלי בהודעה פרטית ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2010, 17:17 PM
|
||
![]() And Yellow :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי משו בסגנון CSI
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2010, 19:41 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשור על תיכון <:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2010, 22:49 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו מעוניין לשרשר על משחקי הרעב/קונדסאים/אוואטר (הסדרה) אני אשמחD:
-------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 00:10 AM
|
||
![]() And Yellow :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוסיפה - CSI , NCIS , על טבעי (הסדרה) , אחת שיודעת , יומני הערפד , מגרש ביתי
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 00:43 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה על אחת שיודעת (: -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 13:12 PM
|
||||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח על משחקי הרעב<: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני אשמח על הקונדסאים! -------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
בטאית מתחילה...כי תמיד אפשר ללמוד :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 17:23 PM
|
||
כל דבר. רק מישהי שמוכנה לשחק בן, ועדיפות לדירוג R ומעלה.
פנו אליי בפרטי. (: *אותן דרישות, כן?* -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 18:14 PM
|
||||
![]() we all go to hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור? -------------------- אסף אבידן ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 18:45 PM
|
||||
רוצה איתי? (: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 19:54 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי שמוכנה לשחק בן, על כל דבר .. כמעט (:
בלי שגיאות כתיב ויכולת להשתמש בסימני פיסוק .. שלחו ינשופון! 3: -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 20:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, לא פנטזיה, R, וזהו.
דיי דחוף>< -------------------- קרן|16.5|מודיעין|דיבורים לשעבר|קפצו לי
ישנה. מאוד:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2010, 22:17 PM
|
||||
נו אנשים, איך אתם יבשים? זה חופש! תשלחו כבר ינשוף XD -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |