![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 13 2010, 00:17 AM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי\ג'יימס או אנשי זאב (בסגנון 'רעד').
דירוג PG13 +, הגבות מושקעות (יותר משורה אחת!) ובשפה נורמלית (בלי טעויות כתיב, עם עדיפות לשפה גבוהה) מישהי שתהיה הבן. והכי חשוב ... שתדע את הקאנון של הדמויות (בהתייחס ללילי וג'יימס) בואו לפרטי. ^^ -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2010, 21:34 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת שירשור, עד R חלש, פתוחה לרוב הנושאים(:
תפנו אליי בה"פ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2010, 22:12 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2010, 23:16 PM
|
||
![]() Take me to Neverland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו שיודע לשרשר נורמלי.
בלי שגיאות כתיב ועם פיסוק נורמלי (כי אני מעירה לאנשים ואני לא רוצה להורס את הפיק.) דירוג PG13 . נושאים - משחקי הרעב, קונדסאים, ערפדים. פתוחה להצעות. חשוב מישהו שלא נוטש! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 01:21 AM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, החלטתי שבא לי שירשורים מסוג שונהD:
המסע המופלא (הסרט המצויר, היפני) או אוואטר (הסדרה) כל גיל, כל דירוג, שלא יעשה את הדמות שלי ויגיב בתדירות גבוהה. מבטיחה שיהיה מעניין -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 16:03 PM
|
||||
![]() Dance For Your Life ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווטאר, אני תכף שולחת ה"פ (: הודעה זו נערכה ע"י Follow The Sun ב Dec 14 2010, 16:10 PM -------------------- ![]() אנג'י · 14 · ראש בית הפלפאף · צוותוכן · סטארקיד · טיפוס אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי .Don't let reality bring you down פרשתי, יפים! תודה על תקופה מדהימה (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 16:08 PM
|
||||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניאניאני! ![]() כבר שולחת ה"פ. (: -------------------- Mentat, solve thyself.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 16:09 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחי ה"פ :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 18:58 PM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי מצב רוח עז משום מה לערפדים. אליס\ג'ספר או מומצא. במקרה הגרוע ביותר, בלה\אדוארד. מישהו שמכיר את הקאנון. כמובן, לילי וג'יימס או רעד תמייייייד. D: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 20:24 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי D: למרות שאם כבר דמדומים, אני מתה לסת'/OFC.. *~* היה לי אחד כזה, אבל נטשו לי אותו. אהממאיהאהמ <__< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 20:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למישהי בא ישושר?
דירוג נמוך,על ספר מעניין כולשהו או נושא הזוי אחר. רצוי בלי שגיאות כתיב,תגובות לא קצרצרות,שלא נותנת לי לעשות הכל (ז"א,שלא את כל העלילה אני עושה) ושלא נוטשת... -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 20:56 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין זקוקה לשירשורים.
מרבית הנושאים, לפי בחירתכם, עד R בערך, משרשרים טובים, מפורט, משקיעים, בוגרים, מגיבים הרבה. שלחו ה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 21:21 PM
|
||||
![]() Take me to Neverland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי\ג'יימס או אליס\ג'ספר זה מעולה P: אם את רוצה שלחי לי ה"פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 23:10 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי, שירשור, R לפחות, בלי טעויות כתיב, בלי פרישות, הגבות קבועות.
דחוף! (: -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 23:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו.שירשור.דחוווף!!!
על הקונדסאים...plizzzzzzzzzzzzzz :) -------------------- שחר ♣ סלית'רינית גאה ♣ כמעט 14 ♣ [SIZE=7]תעשה חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצא בחיים!! ((=
בטאית מתחילה...כי תמיד אפשר ללמוד :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |