![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2011, 22:43 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שרשור, מומצא ומגניב, אניבאדי? פרטי(:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2011, 14:06 PM
|
||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כחול, פשוט נואש. שירשור סופרנטורל, מישו? >>. שלחו לי ה"פ~ -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2011, 19:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
עדיף פרסי ג'קסון (אני בשוונג, סיימתי הרגע לקרוא את הסדרה), אבל גם נושאים אחרים זה סבבה :) מי שרוצה שישלח בבקשה הודעה פרטית D: -------------------- ![]() לירון|17|הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2011, 20:17 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שירשור,PG13 ומטה,לא דביק מידי,תגובות מושקעות,בלי נטישות,איזה נושא שבא לכם אבל רצוי בלי פאנדום.
אין לי בעיה לשחק בן. וזה דחוף.מאוד. ולא פרסי ג'קסון! -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2011, 23:33 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי\ג'יימס (הארי פוטר), גרייס\סם (רעד), רייצ'ל\ניקו (פרסי ג'קסון), ניקו\OFC(פרסי ג'קסון), לוק\OFC (פרסי ג'קסון), OFC\OMC (ימי הביניים).
תגובות מושקעות וארוכות, שפה בינונית + (כלומר בלי שגיאות כתיב!), דמיון מפותח. חובה להכיר את הקאנון פרפקט! בלי פרישות. מישהי שמוכנה לשחק את הבן. שלחו ינשוף. (: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2011, 20:09 PM
|
||
באלי שירשור
עם מישהו שיודע לכתוב, בעל דמיון מפותח על יומני הערפד, קונדסאים, הלוחשת לרוחות, סמולוויל, דוקטור הו אם יש לכם עוד רעיונות אין לי בעיה לשמוע וגם לא אכפת לי להיות בן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2011, 23:58 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שירשור כלשהו.
על הנושאים שאני מוכן לשרשר הם: חיים רגילים ה''פ מומצא המירוץ להר המכשפות (אולי) ועוד כמה נושאים מגנובים אז שלחו ה''פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2011, 22:45 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול נושא מלחמות -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2011, 01:35 AM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת כל שירשור שהוא,תגובות מושקעות,בלי פרישות,כישרון כתיבה נורמלי לפחות,מישהו שיודע לפתח עלילה ושיש לו ראש עתיר דמיון ופתוח,עד PG13,רצוי ימי הביניים בקטע מפותח,או דרקונים עם\בלי קשר לירושה
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Jan 29 2011, 12:12 PM
|
||
אני צריכה סלאש!
-------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2011, 13:15 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור.
מוסד לעבריינים צעירים, הארי פוטר מומצא, בית יתומים, לא ממש משנה לי. כל המעוניין לפרטי. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2011, 12:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על כל נושא כיפי,מי רוצה?
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2011, 16:20 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה ? כל מי שמעוניין, שישלח ה''פ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 1 2011, 17:27 PM
|
||||
המעונין ישלח הודעה םרטית -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Feb 1 2011, 19:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור:)
על כל נושא כלשהו.. אני חדשה,אבל מבינה בשירשורים,כל שאל דאגה:) -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |