![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 25 2010, 12:31 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה ![]() דבר איתי במסןD: -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 25 2010, 15:28 PM
|
||||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תתחבר למסן ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 25 2010, 21:05 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישו. שרשור?
-------------------- דני||בת 15.5 D: || גילמור סטייל D: || ביי ביצ'ס
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2010, 18:33 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שירשור?
רק תיקחו בחשבון שאני בפנימייה ואין לי הרבה זמן להגיב אז יכול להיות שיהיו ימים שאני לא יגיב... עד PG13 (כולל) -------------------- אלה | 12 וחצי | רוכבת על סוסים 4 שנים | ה"פ | ספטימוס היפ | הירושה
הכפר הירוק - קבוצה ט' נדב אתה אחלה מדריךXD | כיתה ז' | חופרת! נכון שאני חופרת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2010, 22:51 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור.
כל המעוניין לשלוח הודעה בפרופיל או בהודעה פרטית -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2010, 22:26 PM
|
||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה שותפה למ"ת; רמת כתיבה בינונית+, דמיון עשיר ומפותח [כזה שמשתמשים בו ._.] עם אפשרות של דירוג פתוח. שיודעת להינות מהמשחק ולא לשחק לשם המונה.
היכולת להיות סבלנית ולא להציק ע"מ שאגיב- היא יתרון גדול מאד. -------------------- Shed some light on me.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2010, 14:52 PM
|
||||
![]() CRAZY - Deal with it ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ אהמ :| -------------------- Dana - 18 - Your Sweetest Nightmare ![]() Once upon a time, in this land Where light and obscurity were the same And where shooting stars stayed still In this land, where silence was the only thing you could hear ... A scream woke up the humans ? Wait... Are You Afraid --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 5 2010, 00:32 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשוריישן עם רעיונות מקוריים.
עד R. שיגיב בתדירות גבוהה, ויהיה פעיל. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2010, 00:42 AM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור
מישהו שלא ינטוש באמצע רעיונות מקוריים עדיפים, אבל מוכנה לשרשר על כל דבר מלבד דמדומים. משרשרת עד R מי שרוצה, שישלח לי ה"פ ![]() -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2010, 01:24 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור , דחוף .
עד R , שיגיב תגובות נומליות , שידע לקדם את השירשור , הכל חוץ מדימדומים . דחווווווווווווווווווף !@!@$%%^ # -------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2010, 01:29 AM
|
||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדי אני רוצה.
![]() ג'יני דראקו הולך? תיהי מי שבא לך. -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2010, 01:45 AM
|
||
חחחחחחחח חרוש , אבל נראלי בסדר , אני מעדיפה פנימייה D: פריקס
![]() -------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2010, 02:16 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור
כל המעוניינים לפרטי :] -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2010, 01:54 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור=)
אולי על כ.מ.=) טיאגו המלך=) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2010, 18:06 PM
|
||
מישו? שרשור......
-------------------- בס''ד
עומר: למה בשם תחתוניו של מרלין אני מסכימה איתך? יוסי: כי למרלין לא היו תחתונים... אני אדיוט מטומטם ומוזר שחולה ביוסדיסטיה ועושה רק רע לעולם!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |