![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2011, 17:21 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור. על כל נושא שיראה לי, חוץ מנושא שכבר יש לי עליו שרשור. מישהו שכותב על רמה, עם סימני פיסוק נכונים, ניסוח נכון וללא שגיאות כתיב.
אם באלכם אני אשמח שרשור כחול ![]() חוץ מעם בנים, כשאת משרשרת עם בן שרשור כחול זה כבר נהיה סוטה ![]() שלחו אלי הודעה ![]() -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2011, 22:21 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף.. שלחו הודעות.. -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2011, 22:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה!
-------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2011, 23:49 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה לשירשור, רציני, עד R, לא מאולץ, מושקע, בלה בלה בלה.
נושאים... כל דבר מעניין. שלחו הפ. נושאים נחוצים הם יקומים מקבילים ודוקטור הו, למקרה שאתם עצלים מלהביא רעיונות. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2011, 17:13 PM
|
||||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 6 2011, 22:08 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשורים..
מאאאד! שלחו הודעות. -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2011, 22:20 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי ניד שרשור , מישו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2011, 23:43 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שרשור? אני יודעת שאני חדשה, אבל בכללי - אני משרשרת פוול. יש לי גם שפה גבוה, לא נוטשת, יצירתית, וממש זקוקה לשרשור.... פלייז.. ?
-------------------- שיר | ח' | 14 | אולפניסטית | חרדוסה גאה!! | רייבנקלואית גאה!! |
[color= SpringGreen] אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח אני מאמין 2X ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו אחכה לו בכל יום שיבוא בכל יום שיבוא אני מאמין באמונה שלמה בתחחיית המתים, אני מאמין 2X ובעת שיעלה רצון מאת הבורא יתברך שמו ויתעלה זכרו לעד ולנצח נצחים [/color] מוגל - 0 הודעות - עברת סקיב - 500 הודעות - עברתי קוסם מתחיל - 1,000 הודעות - עברתי קוסם מתקדם - 1,500 הודעות - כמעט עברתי קוסם מצטיין - 2,500 הודעות - לא עברתי אשף הקסמים - 4,000 הודעות - לא עברתי הילאי - 6,000 הודעות - לא עברתי אות מסדר מרלין דרגה שלישית - 8,500 הודעות - לא עברתי אות מסדר מרלין דרגה שנייה - 11,500 הודעות - לא עברתי אות מסדר מרלין דרגה ראשונה - 17,000 הודעות - לא עברתי כשף ראשי בקסהמדרין - 22,000 הודעות - לא עברתי מאגוואמפ עליון - 30,000 הודעות - לא עברתי ![]() קרדיט לי ורק לי!! :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2011, 00:48 AM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי לך ה"פ :) -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2011, 11:34 AM
|
||
![]() מוגל |
רוצה שרשור, עדיף נושאים כמו מדע בדיוני ופנטזיה, דירוג: עד pg13. נראה לאן זה יוביל
![]() -------------------- החתימה בשיפוצים, זאת תהיה אחת החתימות אם לא ה..
|
|
פורסם ב: Feb 9 2011, 11:58 AM
|
||||
![]() I come from a land down under ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה :) -------------------- טלי/17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2011, 12:34 PM
|
||
![]() מוגל |
אגב, יש לי שאלה- בשרשור אפשר יותר מ-2 אנשים? (כתבתי פה כדי לערוך הודעה אחרת שלי)
-------------------- החתימה בשיפוצים, זאת תהיה אחת החתימות אם לא ה..
|
|
פורסם ב: Feb 10 2011, 22:21 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה ?!
|
|
פורסם ב: Feb 11 2011, 02:29 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי.
דרושים לי שירשורים חדשדשים.. שפה גבוהה, סימני פיסוק נכונים, ובלי שגיאות כתיב. pg13 עד R, תלוי עם מי ובאיזה נושא :) בה"פ בבקשה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2011, 23:23 PM
|
||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, מחפשת שרשור (נוסף),
משקיע, יצירתי ולא נוטש, מעדיפה בלי שגיאות כתיב, דירוג: עד pg13 מעדיפה נושאים בסגנון מחנה החצויים (כמו בפרסי ג'קסון) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |