![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 13 2011, 17:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מירוצה לשרשר איתי?
אפשר לעשות על כל דבר... מעדיפה מדע בידיוני :) -------------------- "הכתיבה שלי היא כמו עובר בבטן. מתפתחת אט אט עד שנוצר משהו מוחשי. כשאני מסתכלת על השירה שלי או על הסיפורים שלי, אני מסתכלת על עצמי. על מה שחוויתי, על מה שהמצאתי. הכתיבה שלי היא כמו ציפור שיר. כאשר אני מתחילה לכתוב, אני לט יכולה להפסיק. אני שרה בעזרת הכתיבה שלי, בעזרת המילים" " רק ברגע שהכתיבה הופכת לאקט של הקשבה במקום אקט של דיבור, אז מתחילה היצירה האמתית." "כתיבה. סוג של מאהב, סוג של ידר נקי ומסודר... כתיבה. כמו תרגיל ביוגה... כתיבה. כמו לסדר פרחים באגרטל... כתיבה. כמו תכשית יקר..." אלו אשר רוצים לקרוא את הפיקים שלי תקראו רק את : עולם, גלגל ואת איזו מין מתנה זאת מראה?! ( הפיק הראשון שלי...) לא את האחרים.. אני לא אוהבת את איך שיצא השרשור המהמם שלי ושל לליאן ! -http://hportal.co.il/index.php?showtopic=70979&st=15 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2011, 17:52 PM
|
||
![]() מוגל |
הלגה, אני רוצה
-------------------- החתימה בשיפוצים, זאת תהיה אחת החתימות אם לא ה..
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2011, 18:12 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על דמדומים?
חשוב לי מאוד שהוא יכתוב בשפה גבוהה ולא ישנא את הטים שהוא לא. דירוג: עד pg13 לא אכפת לי לשחק בן, רק שיהיה מומצא ולא אחד קיים. בכלל, שהשרשור יתבצע בעולם של דמדומים, אבל לא דמדומים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2011, 19:35 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור איתי?
לא משנה נושא, רק לא משהו קיים (לא על ספרים\סרטים\סיפורים) אלא משהו מדומיין כרגע. עד PG13 -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2011, 22:39 PM
|
||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים מה? אין תנאים. חוץ מאחד, שיהיה עד PG13
מי רוצה לשרשר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני! תשלחי לי הודעה פרטית מה את רוצה שיהיה השירשור. -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2011, 17:52 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר איתי?
דרישות: לא על ספר מסויים /סדרה + מקסימום PG13 מי שרוצה שיגיב לי!! --------------------
הארי פוטר וחברו הטוב רון וויזלי/מתה על הארי פוטר/מחכה שיגיע מכתב שיביא אותי להוגוורטס/קארין/גיל כלשהו/תשלחו לי חרמשים תהיו נחמדים:) :) _______________________________________ "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדורית גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים- להיות הכי אמיצים! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! ֹ________________________________________ גריפין לשלטון!!! __________________________________________ עם חברים שהם משפחה - מרים את הדגל באהבה הבית הוא הכל בשבילי - והוא מה שמאפיין אותי, בלבי נמצא תמיד - רק דבר אחד יחיד, בגאווה בכל מקום - גריפינדור בזהב ואדום ! ממחשבה למעשה - אומץ כאן הוא הנושא ! הגבורה נמצאת בדם - אדום זהב זה כל העולם, האריה נמצא בלב - גריפינדור ? אותך , אני , אוהב ! ________________________________________________ גריפינדורית גאה ומאושרת!!!! החיים בגריפין יפים!!!! ________________________________________________ [גריפינדורית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 14 2011, 18:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה איתי?
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2011, 19:51 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^^ אני מוכנה :
![]() אממ. מישו רוצה לשרשר עימי? (: דרישות: אני מעדיפה על סדרה\סרט\הארי פוטר אבל אם מישהו לא מוכן אתפשר. (: ורוצה מרמה pg13 או R או גם מעל (: -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2011, 20:04 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2011, 17:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישו רוצה לשרשר איתי?
pg13, אני מעדיפה פרסי ג'קסון או הארי פוטר אבל כעיקרון לא אכפת לי :) בה''פ בבקשה :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2011, 19:43 PM
|
||||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה, כבר שולחת לך ה"פ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 17:46 PM
|
||||
אני רוצה לשרשר איתך! תשלח לי ה"פ על מה אתה רוצה -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 17:50 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני,אני רוצה של שלושה,מה הנושא? all you need is love-רוצה לשרשר איתנו על נושא שאנו בוחרים? -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 18:09 PM
|
||||
תשלחי לי ה"פ על מה שאת רוצה :) -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |