![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 19:11 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 19:13 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי,יליפוטר אמר לך על מה?,3 בפאלפאפים בשנה הראשונה,תפתחי את. -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 19:17 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה! מי פותח?
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 19:44 PM
|
||
אתה :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 19:56 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכול... אני צריך ללכת כרגע... אולי אחר כך... טוב?
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2011, 19:57 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תפתחי את:) -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2011, 02:45 AM
|
||
הקשיבו, הקשיבו!
אני ושחר מחפשות שלישית לשירשור, פניה אליי בפרטי :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2011, 15:50 PM
|
||
שרשור, לא אכפת לי כל כך על מה :)
מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית בבקשה D: -------------------- ![]() לירון|17|הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2011, 00:35 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשור,בעיקר דמדומי.(על דמדומים,נו..)
פנו בה.פ? -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2011, 13:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על כל נושא
עם בת לא נובית -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2011, 21:29 PM
|
||
מישהו רוצה איתי? D:
|
|
פורסם ב: Feb 21 2011, 22:08 PM
|
||||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו?? ובקשה לא נובים. מצטערת, אבל אני רוצה מישהו שיודע עלמה הוא מדבר. :S מבטלת הצעה, פשוט ישלי יותר מידי :S סורי, הודעה זו נערכה ע"י Dance Girl ב Feb 22 2011, 19:32 PM -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 21 2011, 22:16 PM
|
||||
אפשר גם על כל נושא.. רק לא נובים,ולא נטשנים. דברו איתי? -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 21 2011, 23:19 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, מישהי שתהיה מוכנה לשחק בן, לא פנטזיה (:
-------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2011, 18:05 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני רוצה :) ![]() -------------------- החתימה בשיפוצים, זאת תהיה אחת החתימות אם לא ה..
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |