![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 22 2011, 18:42 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מישהו?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2011, 20:51 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחםשת שרשור
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2011, 15:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור עד R
-------------------- אלבוס סוורוס פוטר לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות הפרק האחרון באלבוס סוורוס פוטר: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2011, 15:39 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה תכתוב לי בפרטי -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2011, 18:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור על משחקי הרעב..לא אכפת לי איזה דירוג.
מי שרוצה בפרטי... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2011, 11:27 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור r
על כל נושא שאני מסכים ויש הרבה -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|
|
פורסם ב: Feb 26 2011, 15:28 PM
|
||
אני רוצה צ'רצ'ור לב של דיו, מי שרוצה בפרטי (:
-------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2011, 18:26 PM
|
||
אני רוצה לשרשר
![]() שפה טובה וגבוהה על כל נושא שבעולם. עד R. מי שרוצה - ינשוף D: -------------------- מאיה ~ 16 ~ בלונדי מנהלת סס"ש לשעבר ~ חברת מאליכ העמוד הראשון ~ כפרעליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2011, 18:33 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור D:
עד PG13 רצוי על ספרים של קורנליה פונקה (לב של דיו, מלך הגנבים), או חיים רגילים או משהו אחר אם יש לכם רעיון D: בלי נטישות, תגובות מושקעות, פיסוק נכון, הגייה נכונה. מישהו שיודע לפתח עלילה היטב, עם הרבה רעיונות. ולא נובים ![]() נא לפנות בפרטי :) -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Feb 26 2011, 21:12 PM
|
||
![]() קרובים אבל רחוקים (המבין יבין) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשום
נושא חלל החיצון G או PG למעוניינים לשלוח ינשוף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2011, 13:30 PM
|
||
מחפשת משרשר טוב שלא תהיה לו בעיה להיות בן או בת
שיהיה בעל דמיון מפותח ויצירתי לא מזניח הדרגה לא משנה לי שלחו לי ה"פ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2011, 15:18 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור. הרבה זמן לא היה לי שרשור,
לפחות, יש לי רק אחד כאן. הפעיל. לא אכפת לי איזה דרגה, אבל אני בעד R, תלוי מה המשתמש ירצה הכוונה ,לאיזו דרגה . הנושאים העיקריים שאני אוהבת הם : בית יתומים, הארי פוטר מומצא, מוסד לעבריינים צעירים, או משהו סטייל אי בודד כזה, עם קבוצה של תלמידים. ואפילו, אפשרי על סדרות כמו GLEE, 90210, לאס וגאס וכ'ו. כל המעוניין/ת שישלח/תשלח לי הודעה לפרטי : ) אני אשמח לענות. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2011, 18:49 PM
|
||||
מישהו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2011, 18:49 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה לשרשר עם מישהו (או מישהי)
עד דירוג R, אבל רצוי לא לעלות על PG. שירשור פנטסטי של מסע, אבל שמתמקד במסע עצמו, לא בשליחות. מי שמעוניין, שיישלך לי ינשוף. נ.ב.: אף-פעם לא שירשרתי, אז יהיה מנומס להתחשב בכך... -------------------- הגדה פורטליסטית:
כנגד ארבעה חברי-פורום דיברו מנהלי הפורום:אחד חכם ואחד רשע ואחד תם ואחד שאינו יודע חוקים. חכם(זה אני;)) - מה הוא אומר? "מה העדות והחוקים והמשפטים אשר ציוו מנהלי הפורטל אתכם?" ואף אתה אמור לו כהלכות הפורום: "הנה החוקים הגלובאליים." ונתת לו לינק. אפיקומן. רשע - מה הוא אומר? "מה הפורטל הזה לכם?" "לכם", ולא לו. ולפי שהוציא את עצמו מן הכלל וכפר בעיקר, אף אתה הקהה את שיניו ואמור לו: "זה ספאם. ננעל, ונתתי לך באן" "לך" ולא "לי". אילו היה שם, היה נמחק. תם - מה הוא אומר? "איך משיגים חרמושים?" ואתה הפנית אותו לפורום הערות/הארות/שאלות/תלונות ונעלת לו את האשכול. וזה שאינו יודע חוקים מה הוא אומר? "!@#$%^&*)!!!" ואתה נזפת בו ונעלת את האשכול. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2011, 20:02 PM
|
||
מי רואה לאס וגאס ורוצה לשרשר איתי על זה?D:
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |