![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 27 2011, 22:36 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין תקף ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2011, 22:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי!!!!!!!
משהו רוצה שירשור???? דירוג pg13 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2011, 20:02 PM
|
||
![]() The Toppermost of the Poppermost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר איתי?
נושא: רצוי פנטזיה. דירוג: עד R. מישהו/מישהי שכותב/ת בשפה גבוהה ובלי קללות. מי שרוצה שישלח לי ינשוף. -------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2011, 15:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשור:)
נושא לא קריטי,עדיפות על דמדומים. אני מכירה את רוב הסדרות והספרים,כך שעל הרוב אני יודעת. מי שרוצה שישלח בפרטי..רק לא נובים,ואנשים שיודעים לפסק בכתיב.ולא נטשנים. -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2011, 20:09 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2011, 11:55 AM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עבר זמן מהשירשור האחרון שלי XD
המ, הרגיל, מי שזוכר. לילי ג'יימי או ימי הביניים או ערפדים בסגנון יומני הערפד או חצויים. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2011, 12:37 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור. מי רוצה?D:
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2011, 16:17 PM
|
||||
עדיין תקף ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2011, 16:31 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור?
בצפר לאומנות?בצפר לטבח? או בצפר לשטויות ולבדיחות?(קורע) -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2011, 16:33 PM
|
||
אני :)
|
|
פורסם ב: Mar 4 2011, 00:49 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2011, 00:22 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בני אנוש.
אנא מכם. ספקו לי שירשורים. ברצינות, אני נואשת. רציניים, משקיענים, בוגרים, סביבות הR, לרוב לא יותר. שלחו ה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2011, 21:03 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
תקף-תקף-תקף. -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 6 2011, 02:25 AM
|
||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שותפ/ה למשחקי הרעב.
-------------------- Shed some light on me.
|
|
פורסם ב: Mar 6 2011, 03:01 AM
|
||
מחפשת שרשור.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |