![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 6 2011, 20:33 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור או על pg13 או על r
על הנושא בפרטי. בלי שגיאות כתיב ולא נובים!!!! -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 6 2011, 20:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור כלשהו..
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2011, 00:00 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור. נואשת.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2011, 20:34 PM
|
||
![]() one day at a time ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
כמעט על כל נושא, בלי העדפות מיוחדות.. בסביבות ה R, רק מישהו/מישהי שיהיה/תהיה מוכן/ה (וואו נמאס) להיות בן ... D: -------------------- ![]() קרדיט ליסכה המוכשרת על החתימה המדהימה D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2011, 02:06 AM
|
||||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתוקף. -------------------- Shed some light on me.
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2011, 19:29 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?D:
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2011, 19:35 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה D: על מה? שלחי לי ה''פ -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2011, 19:58 PM
|
||
![]() אבדה קדברה! מוחעחעחע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור?
מעדיף על פרסי ג'קסון/הארי פוטר... -------------------- פרשתי. מזמן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2011, 20:08 PM
|
||||
שלח/י לי ה''פ -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2011, 23:41 PM
|
||
אוקיי, אני מחפש שירשור.
אני מוכן עד PG13. אני צריך מישהי מקורית, ושיודעת להכניס מתח ואקשן מדי פעם בשירשור. והכי חשוב, לא נובים ! הנושאים שאני מוכן לשרשר בהם:הארי פוטר (מומצא), המירוץ להר המכשפות (אולי), ימי הביניים, ילדי רחוב ועוד כמה נושאים מגניבים. אז שלחו ה''פ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2011, 00:34 AM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה בדחיפות !
עד PG13 רצוי על ספרים של קורנליה פונקה (לב של דיו, מלך הגנבים), או חיים רגילים או משהו אחר אם יש לכם רעיון D: בלי נטישות, תגובות מושקעות, פיסוק נכון, הגייה נכונה. מישהו שיודע לפתח עלילה היטב, עם הרבה רעיונות. ולא נובים נא לפנות בפרטי :) -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Mar 10 2011, 21:29 PM
|
||
מחפשת שרשור.
|
|
פורסם ב: Mar 10 2011, 21:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור
|
|
פורסם ב: Mar 11 2011, 00:36 AM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור?
מישהו בשפה גבוהה שמגיב לפחות פעם ב-3 ימים, רמות pg13 או R, בלי שגיאות ולא נובים. מעדיפה על כמעט מלאכים\גלי\הארי פוטר\מופע שנות השבעים וכו' אבל לא ממש משנה לי. אם זה מבוסס על משהו אז אני מעדיפה ע"פ הדמויות בסיפור\הסדרה\סרט....... D: בה"פ בבקשה. P: -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2011, 15:16 PM
|
||||
![]() one day at a time ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף אנשים ... -------------------- ![]() קרדיט ליסכה המוכשרת על החתימה המדהימה D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |