![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 11 2011, 16:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שירשור על בית יתומים, אבל לא בית יתומים שחושבים שהוא מזוויע ואז מגלים שהוא גן עדן, אלא מהבית יתומים שחושבים שהוא גן עדן אבל הוא בעצם מזוויע, רק בלי המחשבה על גן עדן.
מישהו עם תגובות נורמליות. תשלחו לי ה"פ ^^ -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2011, 17:07 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2011, 01:43 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שמעוניין בשישור על משחקי הרעב,הוגוורטס, או פנימייה...
שיכתוב לי בבקשה בהודעה פרטית... רצוי לא נובים.. -------------------- סמדר||15.9||lolipop מחפשת חתימה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2011, 01:48 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?D:
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2011, 21:50 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 13 2011, 22:16 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקף ודחוף! אנשי כדור הארץ, אנא מכם, אני זקוקה בדחיפות לשרשורים! -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 13 2011, 22:17 PM
|
||
משחקי הרעב?מישהו?
|
|
פורסם ב: Mar 14 2011, 17:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה די דחוף (:
ממש בא לי שירשור על אלה המכושפת. אז... למישהו\י בא? (אלה אלה והוא\היא הנסיך...) -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 16:22 PM
|
||
מחפשת שרשור! נושא? לא אכפת לי, אבל הנושאים המועדפים עליי: מוסד לעבריינים צעירים, ה"פ מומצא, בית יתומים או סדרת טלוויזיה כאילו, סדרה ואנחנו ממציאים את העלילה. דירוג לא ממש אכפת לי, אני עושה R, אבל הוא לא ממש R, לפעמים הוא מופחת ולפעמים הוא גבוה. אבל הדירוג זורם לי. כל המעוניין , לפרטי . נ"ב הודעה זו כתובה גם בלשון נקבה ולא רק זכר . -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 19:48 PM
|
||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה! אבל עם אפשר לא על R... (אני חייב למלא את מלאי השירשורים שלי ![]() -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2011, 22:32 PM
|
||
יהל אתה רוצה שירשור?
|
|
פורסם ב: Mar 16 2011, 21:35 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשור.
על: פרסי ג'קסון,דמדומים,הארי פוטר,GLEE ועוד.. -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2011, 22:50 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה -------------------- אלבוס סוורוס פוטר לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות הפרק האחרון באלבוס סוורוס פוטר: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 17 2011, 10:02 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה לשירשורים רציניים.
ללא נטישות, השקעה, דירוג R בערך, בוגר, שלחו ה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2011, 22:11 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה לשרשור.
מישהו עם שפה נכונה וגבוהה ופיסוק נכון. עד pg13. מעדיפה על הארי פוטר מומצא\הארי פוטר מומצא+דראקו או על אווטר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |