![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 23 2011, 19:51 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור עם פירוטים והשקעה.
עדיף על:פנמייה/בית יתומים. מי שמעוניין יכול ![]() -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2011, 16:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה בדחיפות עליונה לשירשור בנושא "המשחק של אנדר",
בבקשה מישהו שיש לו רמה כמה שיותר גבוהה, בלי שגיאות וכו'... עד R או, ואני עכשיו בקסנוסייד, אז קחו שחשבון שלא קראתי את הספרים שאחרי, או את הסדרה של הצל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2011, 16:23 PM
|
||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול, עם אפשר קצת פחות מR... אני קראתי רק את המשחק של אנדר ואנדר בגלות -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 30 2011, 20:36 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שירשור.pg13
דמדומים,פרסי ג'קסון או GLEE ה.פ? -------------------- מאי(ה)|14|GLEE|משחקי הרעב|דמדומים|פרסי ג'קסון|הארי פוטר|בערך כל דבר שחשבתם עליו.
אם מתחשק לכם,שלחו חרמשים.זה ישמח אותי:) תלחצו כאן,כל חרמש יעזור:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2011, 21:02 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתביישו שניכם ולכן לקרוא את הצל של אנדר!O:
בכל מקרה, מתחשק לי שירשור. המון זמן לא שירשרתי באופן קבוע, אז לפעמים אני אשכח להגיב/לא יהיו לי הרבה רעיונות ואשמח אם תעזרו לי בשני המקרים. אשמח לשרשר על הארי פוטר (תקופתו) עם חריגות מהעלילה המקורית, אוואטר- כשף האוויר האחרון, נרניה, משחקי הרעב, המשחק של אנדר- בית הספר ללחימה, והצל אם יש לכם רעיון מקורי על מה אפשר לשרשר שם. R ומעלה, אבל אוכל להתפשר גם על פחות. -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2011, 22:05 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה שרשור על משחקי הרעב?
-------------------- The mess with black magic
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2011, 22:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על הוגוורטס-גריפינדורית וסלית׳רינית ששונאות אחת את השניה ואז הן יוצאות
למשימות ביחד או משהו כזה. ( מעין טורניר שהחליטו לעשות בהוגוורטס, שחילקו את השיכבה שלהם לזוגות וזה תחרות...) מי רוצה? (מכוון גם לבנים) -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2011, 19:35 PM
|
||||
יש לי רעיונות אחרים אם את רוצה. על אחת השנים בהוגורטס על פנמיה על בית יתומים על שיעורי מקהלה על חוגי אנגלית תחברי ![]() -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 31 2011, 19:54 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 31 2011, 19:55 PM
|
||||
אני רוצה -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2011, 12:36 PM
|
||
שירשור, נושא מקורי, R, ללא נטישות.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2011, 14:10 PM
|
||||
מוכנה. שלחי לי ה''פ -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2011, 18:25 PM
|
||||
תקף -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2011, 18:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שישרשר באופן קבוע, פרסי ג'קסון, עד |R
-------------------- אלבוס סוורוס פוטר לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות הפרק האחרון באלבוס סוורוס פוטר: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2011, 19:58 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מי רוצה שירשור? נדבר בפרטי על הכל..
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |