![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 7 2010, 20:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ...
שירשור על כל הנושאים הקיימים בערך חוץ מכמעט מלאכים. אפשר לרדת עד R מי שרוצה שישלח בפרטי... בבקשה? מזה בא לי... אממ, עדיין בתוקף =] -------------------- ![]() לירון|17|הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2010, 01:42 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף (: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2010, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, מישהו?
חיים אמיתים. דחוף -------------------- קרן|16.5|מודיעין|דיבורים לשעבר|קפצו לי
ישנה. מאוד:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2010, 15:10 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור
על כל הנושאים חוץ מדמדומים וכמעט מלאכים. עד R. מי שרוצה, שישלח לי ה"פ... -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2010, 00:16 AM
|
||
שרשור?????????
-------------------- בס''ד
עומר: למה בשם תחתוניו של מרלין אני מסכימה איתך? יוסי: כי למרלין לא היו תחתונים... אני אדיוט מטומטם ומוזר שחולה ביוסדיסטיה ועושה רק רע לעולם!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2010, 22:00 PM
|
||
שירשור?
יש לי רעיון מעולה, אני רק צריכה שותפ\ה. עד דירוג R, שיהיה פעיל ומקורי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2010, 18:07 PM
|
||||
עדיין בתוקף , ולא נוב . -------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2010, 18:09 PM
|
||
![]() So long and thanks for all the fish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור עד R
לא דמדומים כי קראתי ספר וחצי, השתעממתי והפסקתי. ולא מישהו/ מישהי שיגיב תגובות של שתי מילים או יתקע את העלילה -------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2010, 17:47 PM
|
||||
עדייף בתוקף. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2010, 21:27 PM
|
||||
![]() מוגל |
התאריך על האריזה עדיין תקף! רוצו לחנויות! -------------------- אלה | 12 וחצי | רוכבת על סוסים 4 שנים | ה"פ | ספטימוס היפ | הירושה
הכפר הירוק - קבוצה ט' נדב אתה אחלה מדריךXD | כיתה ז' | חופרת! נכון שאני חופרת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 25 2010, 18:10 PM
|
||
אני מחפש שירשור על כל הנושאים כמעט ופנו אלי בפרטי
-------------------- ליאור-12-רך כף ל"ש לשעבר
ליאור כי אני ה-מלך ] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2010, 21:02 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למישהו בא שירשור איתי?
בנושא הארי פוטר בלבד - הקונדסאים, הוגוורטס מומצא, או תקופת הארי פוטר. בכל דירוג שתרצו, רק שלא יגיע לשלב מגעיל מידי. שלא יכתוב את הדמות שלי ושיהיה בעל רעיונות כי אני חסרת רעיונות, כבר אומרת ^^" -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2010, 16:12 PM
|
||||
אני רוצה אם עדיין בתוקף -------------------- ליאור-12-רך כף ל"ש לשעבר
ליאור כי אני ה-מלך ] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2010, 19:47 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעוניינת לשרשר,
דירוג R(-/+), מה שהמשרשר השני יעדיף, -שלא ינטוש -שלא יכתוב תגובה עם שורה אחת. -שיהיו פחות שגיאות כתיב(מניסיון.) -שירשר כראוי. הנושאים שאני מעוניינת לשרשר בהם הם: כ"מ(כמעט מלאכים),קטנטנות,המורדים,הארי פוטר מומצא(יעני דמויות משלנו),פנימיה,בית יתומים(רשע/טוב),ילדי רחוב. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2010, 02:48 AM
|
||
![]() מוגל |
אז מי רוצה שירשור? דברו איתי בפרטי על דירוג ונושא.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |