![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2011, 21:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשה , מישהו?
-------------------- אלבוס סוורוס פוטר לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות הפרק האחרון באלבוס סוורוס פוטר: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2011, 12:40 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור ? מישהו?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2011, 16:20 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי ה''פ תחזירי לי בנושא. יש לי כמה נושאים -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 6 2011, 10:44 AM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, פליז?
על נושא, דירוג והשאר נדון בה"פים... -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2011, 11:11 AM
|
||
![]() זהירות, שביר. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור עד PG13. עדיף רומנס (מישהו שמוכן להיות הבן)
ושיודע לעשות את זה מעניין. בלי נטישות. ![]() -------------------- Yiska (Jessica) || Joint signature and Nickname with Nazomi-Chan || ![]() In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2011, 13:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מעוניין בשירשור?
הדירוג הוא לא משנה לי.. ובלי נטישות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2011, 16:56 PM
|
||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? משהו?
-------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2011, 20:23 PM
|
||||
על מה את רוצה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2011, 17:18 PM
|
||
זקוקה בדחיפות לשירשור משחקי הרעב, R, אבל מוכנה לפחות, עדיפות למי שקרא את הספר השני.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2011, 17:24 PM
|
||||
אניאניאני! -------------------- מאיה ~ 16 ~ בלונדי מנהלת סס"ש לשעבר ~ חברת מאליכ העמוד הראשון ~ כפרעליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2011, 17:36 PM
|
||||
שלחי לי ה"פ D:: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2011, 17:47 PM
|
||
מישהו שאף פעם לא היה לי איתו. r, ה''פ, כל נושא ולא נוטש
-------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|
|
פורסם ב: Apr 8 2011, 19:01 PM
|
||
אפשר שירשור?
עדיף רומאנס אופנטזיה- מבטיחה שלא נוטשת? מי שרוצה שילח לי ה"פ... -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2011, 15:12 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת מישהו לשירשור.
לא משנה בן או בת. דירוג עד R חלש. רצוי מד"ב או פנטזיה. כותב\ת בלי שגיאות ובצורה נקייה. צרו איתי קשר בפרטי D: -------------------- http://hportal.co.il/index.php?showuser=32047 המשתמש החלופי שלי. אתם מוזמנים להכנס D:
|
|
פורסם ב: Apr 10 2011, 19:06 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שלחי ה''פ -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |