![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 11:03 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
]רסי ג'קסון או הגיבור האבוד שלחי לי ה''פ -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 11:06 AM
|
||
![]() ♫ This Is MY Interpretation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישו מעוניין ? ,
-------------------- Someome • 14 • Ahh I'm Just Happy :D --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 16:09 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור?
דירוג מתחת לR, לא משנה על מה D: בלי נטישות ![]() -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2011, 21:54 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרסי ג'קסון (ניקו\רייצ'ל או ניקו\OFC) הארי פוטר (לילי\ג'יימס) גאווה ודעה קדומה (מר דארסי\אליזבת') משחקי הרעב (OFC\OMC) או מומצא (ימי הביניים\פנטזיה)
מי שמעוניין, שיהיה בקיע בנושא, בלי שגיאות כתיב ולא שפה קטנונית. עדיף מישהו ששרשר בעבר. שלחו הודעה פרטית חופשי. אני לא נושכת. עריכה: ולאלו שלא מכירים אותי, אני לא משחקת בנים. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 09:15 AM
|
||
דרוש שירשור: הגיבור האבוד/ בובספוג/ פנטזיה/ מלחמה/ אימה/ קומדיה/ תוכניות טלווזיה.
מי שרוצה או שיכתוב כאן או שישלח לי ה''פ אבל צריך שיהיה לו: נסיון, סבלנות, רצון לשרשר בr -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 10:02 AM
|
||
השמינייה, מי רןצה?
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 17:41 PM
|
||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מוכן לנסות... XD על משחקי הרעב או על פרסי ג'קסון...? -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 18:42 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחקי הרעב? אני צריכה אחד דחוף... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 18:49 PM
|
||||
תקף במיוחד לאלא שמתים לשרשר אבל לא יודעים על מה ובנוסף יש עוד קטגוריות: דרמה/ מתח/ שיגעון. אפשר גם מי שיש לו ניסיון בשוט שלחו לי ה''פ בכל מקום בכל שעה בכל דקה בכל ה''פ או שתיכתבו כאן ואז אני ישלח אליכם. על תתביישו כי אני איהיה סבלני ולא אתעצבן גם אם תחפרו לי שעות בינשופים אז שלחו כאוות נפשכם, ודרך אגב עכשיו אני מוכן לשרשר על כל נושא שאני מכיר, אז למה אתם מחקים? שלחו שלחו -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 20:45 PM
|
||
I ¢¾ SHIRLI ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר/ת על כל ספר שיכול להיות שקראתי ^^
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2011, 23:05 PM
|
||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נטע - אני אשמח. בא לך על ווינטר בלו? O:
-------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 15:20 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כי מחקים כותבים מחכים XDD סתם, אחשלי :) מישהו רוצה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 16:05 PM
|
||
אופס טעות של מישהו כתיבה.
ואני רוצה שלח לי ה''פ. במיוחד בגלל שנטשת לי -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 16:29 PM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם הדגש על לילי\ג'יימס ^^ -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2011, 19:39 PM
|
||
צריך שירשור.
דחוף במיוחד. בלי נטישות. מי שרוצה שישלח ה"פ D: -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |