![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 18 2011, 16:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור? מישהו?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 16:26 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שירשור בדירוג לא משנה שלחו לי ה''פ. אני יגיד לכם אם הדרוג בסדר או לא. אז תשלחו כי אני נואש לשירשור
-------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 19:05 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי מצב רוח למשהו מומצא.
דירוג PG13 ומעלה, עם עדיפות לR (מה לעשות, אני לא תמימה (;) מישהי שמגיב בתדירות ויש לו שפה שמתקבלת על הדעת. מישהי שמוכנה לשחק בן. והמ, שיהיה רעיון טוב ומאגניב. בעד ימי הביניים, פנטזיה, אפילו רגיל... ההצעות האחרות (מההגבות הקודמות שלי כאן) עדיין בתוקף. *כתוב בלשון נקבה, אך מתייחס לשני המינים. ** אין לי בעיה גם שירשור הומו\לסבי. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2011, 23:45 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור עד pg13 בערך D:
עריכה: PG13 ואולי קצת יותר ואם אפשר משולש :) -------------------- זברה הפדופילית~ ![]() זברה זברה זברה זברה DDDDDDDD: גאש איזה מאגניב לי לראות אותך בפורטי ~ טוב תאמת אינלי כ"כ מה לכתוב אז פשוט תמשיכי להיות זברה מאגניבה וסגידה מאודמאוד שמטרידה ומפדפדלת את כולם חוצממני כי אני תמימה וחמודה D: ועשיתי את זה בצבעים שאת אוהבת D: [ואני יודעת שאני לא טובה בפריצות בעליל~ ] ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2011, 00:12 AM
|
||
מחפש שרשור pg13(ומעלה), ולהיות בוגרים XD
-------------------- bow ties are cool תומר ♦ 14 ♦ סלית' ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2011, 00:56 AM
|
||
I ¢¾ SHIRLI ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור על כל דבר :)
PG13 ומתה, אבל לא G. תריך קצת מעניין, לא? ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2011, 01:26 AM
|
||||
רוצה איתי? -------------------- זברה הפדופילית~ ![]() זברה זברה זברה זברה DDDDDDDD: גאש איזה מאגניב לי לראות אותך בפורטי ~ טוב תאמת אינלי כ"כ מה לכתוב אז פשוט תמשיכי להיות זברה מאגניבה וסגידה מאודמאוד שמטרידה ומפדפדלת את כולם חוצממני כי אני תמימה וחמודה D: ועשיתי את זה בצבעים שאת אוהבת D: [ואני יודעת שאני לא טובה בפריצות בעליל~ ] ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 20 2011, 18:29 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את אמורה לשלוח לה ה"פ.
מחפשת משרשר. מישהו עם שפה גבוהה ובלי שגיאות כתיב ותחביר, pg13 ומעלה, מגיב בתדירות רבה, שלא יתייאש באמצע, שותיק ומכיר שירשורים ומה זה אומר. ושיהיה נחמד >< על נושאים כמו: כמעט מלאכים, דמדומים, פנטזיה כלשהם, ה"פ, מעדיפה מבוסס על משהו. בה"פ בבקשה למעוניינים. *מתייחס לשני המינים. אם אין לכם את המאפיינים האלה עדיף שלא תשלחו לי ה"פ. -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2011, 20:16 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שירשור r לא משנה אם מי העיכר שיהיה אם מישהו שמוכן לעשות על: בובספוג, נרניה אווטר
-------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
|
|
פורסם ב: Apr 21 2011, 15:30 PM
|
||
מחפש שירשור על הארי פוטר
מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי (כאלה שלא נוטשים) -------------------- אלבוס סוורוס פוטר לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות הפרק האחרון באלבוס סוורוס פוטר: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2011, 01:40 AM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שרשור בדירוג R ומטה.
מעדיפה על ספרים כמו הארי פוטר, דמדומים וכו' (עדיף דמויות קיימות מהספר). המעוניין מוזמן לשלוח לי ה"פ. *כתבתי בלשון זכר, אבל זה לשני המינים. -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2011, 10:02 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעונינת.. -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2011, 17:23 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי ראה את הסדרה פלאש פורוורד ומעוניין לשרשר עליה?
זאת אומרת, אותה עלילה רק אנשים שונים והבזקים שונים. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2011, 22:22 PM
|
||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למשחקי הרעב.
-------------------- Shed some light on me.
|
|
פורסם ב: Apr 23 2011, 22:41 PM
|
||
מחפשת שירשור סלאש, R, אפשרי על פאנדום קיים, פנטזיה או לא, אין דרישות מיוחדות מבחינת עלילה.
כמובן, הקריטריונים שלי די גבוהים. אני מדגישה: פרטנר שיודע לכתוב ברמה גבוהה, עם אוצר מילים רחב, מישהו שלא יכתוב בצורה ילדותית, והכי חשוב, שידע להתאים את עצמו לעלילה דינאמית. פנו אליי בה"פ :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |