![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 23 2011, 23:56 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריכה שרשור משחקי הרעב\ פנטזיה\ ימי הביניים.
עד PG13 במקרה הגבוה, כלומר שלא יתעסק כ"כ ברומאנס. מישהו שיודע לפתח עלילה כשצריך, בלי שגיעות כתיב מורגשות ושיודע להשתמש בסימני פיסוק וכל זה. -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2011, 12:11 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור?משו?
לא אכפת לי על מה רק שישלח לי ה''פ. -------------------- מיכל•13•היער האפל•מייקל•ג'יני הקולית לשעבר•אלוהים לשעבר•פצפצים מתפוצצים מעופפים D: ![]() קרדיט לBrianstorm מיכל: אומרים לי שאני דומה לטליה.. זה נכון? משהיי מהפורט שלא רוצה שידעו את שמה: לא יודעת, אין לי מושג איך את נראת. מיכל: באופי, טמבל. משהיי מהפורט וכ'ו: לא יודעת איך האופי שלך נראה. XDD --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2011, 23:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מספר בקשות:
1). מחפשת שירשור סלאש, אפשרי על פאנדום קיים, פנטזיה או לא, אין דרישות מיוחדות מבחינת עלילה. 2). המשחק של אנדר, בית ספר ללחימה. עדיף לא על אנדר עצמו. 3). משחקי הרעב, אין דרישות מיוחדות, יסוכם בהמשך. 4). סת'\OFC, (דמדומים, כן?!) אני רוצה לשחק אותה. אני מזיכרה שאני נואשת לשירשורים בכללי.. אז אם בא לכם בלי קשר לבקשות לפנות אלי, בכיף :) כמובן, כמה פרטים: אני כותבת רומאנס, כמעט ורק! קחו בחשבון. אפשר גם אחרים, ברור (כמובן תלוי ברמה), אבל אני מעדיפה. אני מדגישה: פרטנר שיודע לכתוב ברמה גבוהה, עם אוצר מילים רחב, מישהו שלא יכתוב בצורה ילדותית, והכי חשוב, שידע להתאים את עצמו לעלילה דינאמית. דירוג: R לרוב, אם יש התעקשות אז PG13 פנו אליי בה"פ או באשכול זה :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2011, 02:06 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור
על פרסי ג'קסון \ ימי הביניים \ פנימייה משהו שלא נוטש. מישהו שכותב עם סימני פיסוק בלי הרבה שגיאות כתיב. שלא יכתוב בצורה ילדותית. והכי חשוב:שיכתוב בקביעות. -------------------- אלבוס סוורוס פוטר לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות הפרק האחרון באלבוס סוורוס פוטר: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2011, 04:48 AM
|
||
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור דחוף!!!
רמה: PG13 בבקשה שזה יהיה מישהו ש... לא ינטוש יגיב ברווחים נורמליים (לא אחרי שבוע או בסיגנון) בלי שגאיות כתיב בבקשה! למעוניינים שלחו לי ה"פ!!! -------------------- ליליאן | מאובחנת | בת 17 | י"ב | דקסטר | יום יבוא ותהיה לי יונדאי i20 ירוקה | קיטש | הפלפאף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2011, 13:34 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאהאעה משחקי הרעב, דחוף.
רק מישהו שקרא את הספרים (או לפחות את הראשון) ויש לו דמיון מפותח בשביל להמציא דברים מגניבים במשחקים. מישהו שמוכן לשחק בן. והמ, שיגיב בתדירות ורמת כתיבה נורמאלית D: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2011, 15:20 PM
|
||||
הי D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2011, 17:31 PM
|
||
![]() מוגל |
שירשור? מישהו?
הארי פוטר,בית הלילה,כמעט מלאכים.... ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2011, 22:26 PM
|
||||
תקף! אני נואשת >< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 28 2011, 19:21 PM
|
||
I ¢¾ SHIRLI ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור על סטרווגנזה, או משחקי הרעב.
מישהו שלא ינטוש! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2011, 18:40 PM
|
||||
אעהעהאעאה!! סטרווגנזה *~* שלחי ה"פ.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2011, 22:41 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי וג'יימס. רק עם מישהו שמכיר את הקאנון מספיק טוב. בלי פרישות ומישהו שיגיב הרבה.
אין לי בעיה גם לשרשר באנגלית, אבל רק עם מישהו שהשפה שלו טובה מספיק! שלחו ה"פ. D: עריכה: ופרדמיוני גם! (עוד פעם, הקטע של הקאנון...) -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2011, 23:20 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שירשור?
שיהיה יצירתי, ושידע להתבטא טוב. מישהו שישקיע בשירשור :) על דמדומים, אולי? דירוג: עד R -------------------- סתיו/11/ ספרים/ הארי פוטר/ דמדומים/ מוזיקה/ סמיילים :) ![]() קרדיט למיכל מפורום אחר :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2011, 20:11 PM
|
||
שירשור על הארי פוטר. מישהו שלא יגיב פעם במיליון שנה.
לא אכפת לי עד איזה דירוג רק לא גבוה מידי... מי שרוצה בה"פ... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2011, 22:36 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |