![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 2 2011, 21:15 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור. כל דיכפין יטה וישלח הודעה.
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2011, 18:44 PM
|
||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נואשת.
שרשור רציני על רמה , ללא נטישות. HP / שר הטבעות / ווינטר בלו ♥ מייאמוצ' מוור ![]() -------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2011, 19:25 PM
|
||
![]() The Toppermost of the Poppermost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי?
מבחינתי, אפשר עד דירוג R. נושא-עדיף פנטזיה. עדיפות לכתיבה נקייה בשפה גבוהה. אני אשתדל בלי נטישות ולהגיב בתדירות גבוהה. -------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2011, 15:13 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור דחוף!!!
על הארי פוטר/פרסי ג'קסון/סיפורי האוטורי (עדיף!)/משחקי הרעב. מישהו? -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2011, 15:52 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור:
GLEE|משחקי הרעב|מגרש ביתי|דמדומים|פרסי ג'קסון|יומני הנסיכה,וכו':) -------------------- ![]() יולי| 15| once upon a time --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2011, 18:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה?
-------------------- חתימה קצרה שלא מעיקה לאף אחד על העמוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2011, 18:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור בכל נושא שהוא, מישהו יצרתי שלא מגיב תגובות של מילה וחצי , עד דירוג R.
תשלחו ה"פ D: -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2011, 20:27 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, באמת שאני כבר נואש.
כמעט על כל דבר, עד R, מישהו שיגיב בתדירות גבוהה וישקיע. מי שרוצה שישלח ה"פ, בבקשה... -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2011, 11:22 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור.
יצורותי ומאגניב. שישלח ה''פ. -------------------- מיכל•13•היער האפל•מייקל•ג'יני הקולית לשעבר•אלוהים לשעבר•פצפצים מתפוצצים מעופפים D: ![]() קרדיט לBrianstorm מיכל: אומרים לי שאני דומה לטליה.. זה נכון? משהיי מהפורט שלא רוצה שידעו את שמה: לא יודעת, אין לי מושג איך את נראת. מיכל: באופי, טמבל. משהיי מהפורט וכ'ו: לא יודעת איך האופי שלך נראה. XDD --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2011, 11:26 AM
|
||
![]() אבדה קדברה! מוחעחעחע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור.
לא נוב. לא נוטש. מגיב בסבירות. הארי פוטר/ערפדים/חיים רגילים/אווטר - כשף האוויר האחרון עד R. מי שרוצה שישלח ה"פ. -------------------- פרשתי. מזמן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2011, 19:57 PM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2011, 23:08 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה לשירשור רציני,
מושקע, עד R, אבל כמובן, בלי לאלץ כלום, שפת כתיבה הגונה, הבנה בסימני פיסוק- או לפחות בעברית בסיסית, ובעיקרון, ידע מינימאלי בכתיבה. בערך על כל נושא שלא משעמם עד דמעות, שלחו ה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2011, 16:38 PM
|
||
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נואשת לשירשור!!!
הארי פוטר\דימדומים\רגיל\פתוחה להצעות! עד R... מעוניינים: שלחו לי ה"פ -------------------- ליליאן | מאובחנת | בת 17 | י"ב | דקסטר | יום יבוא ותהיה לי יונדאי i20 ירוקה | קיטש | הפלפאף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2011, 01:06 AM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריכה בת שיודעת לשרשר, עדיפות למקוריות.
עד R יש לי בעיות לשחק זכר. -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2011, 07:41 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
D: על מה? -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |