![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 10 2011, 16:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור pg13+ תשלחו אליי ינשוף
![]() -------------------- bow ties are cool תומר ♦ 14 ♦ סלית' ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2011, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על רמה.
על כל נושא שהוא, עדיף פנימיה. כשכותבים תגובה שתהיה יותר מאשר חמש שורות. למתענינות ולמתענינים (: לשלוח לי ה"פ. -------------------- שנינות היא חוצפה לא מחונכת.
שמישהו יקום. יוליה | | ללא גבולות | | תזהרו || . --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2011, 22:09 PM
|
||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ, שרשור על סמים .
R . -------------------- Shed some light on me.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2011, 22:51 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PG13 +, מישהו שמגיב תגובות מושקעות, מישהו לא מגיב רק פעם אחת ביומיים, שפה נורמלית עם עדיפות לשפה גבוהה.
גרייס\סם (רעד) לילי\ג'יימס (הארי פוטר) מומצא (ימי הביניים \ פנטזיה) מישהי שמוכנה לשחק בן כי יש לי בעיות בחלק הזה. שלחו ינשוף D: -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2011, 13:23 PM
|
||
מחפשת שירשור.
עד GP 13. על .. בערך הכל. שלחו הודעות:) -------------------- ![]() יולי| 15| once upon a time --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2011, 15:36 PM
|
||||
![]() אבדה קדברה! מוחעחעחע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין. -------------------- פרשתי. מזמן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 12 2011, 21:33 PM
|
||
זקוקה נואשות לשירשור על ערפדים\ דמדומים(:
שלחו הודעות? -------------------- ![]() יולי| 15| once upon a time --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2011, 21:57 PM
|
||
![]() מוגל |
משחקי הרעב, מישו?!
אגב עדיף לשחק את הבן (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2011, 17:06 PM
|
||||||
רוצה? -------------------- ![]() קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו[/color] יולי-מקום מגורים כלשהו- גיל כלשהו- מראה כלשהו- ספרים- ציור- מחשב- חרמשים תמיד מתקבלים בברכה
ביומיים הקרובים (8-9 ליוני) כנראה אני לא אוכל להגיב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 13 2011, 17:34 PM
|
||
אני זקוקה - לא רוצה - זקוקה, לשירשור מנושא המשחק של אנדר, בי"ס ללחימה.
בבקשה אנשים... ה"פ >< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2011, 19:28 PM
|
||
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור ברמה pg13 על כל נושא שבעולם (בערך)...
שלחו לי ה"פ -------------------- ליליאן | מאובחנת | בת 17 | י"ב | דקסטר | יום יבוא ותהיה לי יונדאי i20 ירוקה | קיטש | הפלפאף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2011, 22:18 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי וג'יימס. אך ורק עם מישהו שיודע את הקאנון.
-------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2011, 18:04 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שירשור ^^"
כבר לא אפת לי עד R שלחו ה"פ -------------------- ![]() טוווב אז ככה :P באפי│תובל│רמלה│רווקה│15│חולת הארי פוטר וandy6│משרששרת כל מקום כל הזמן :P רק שתדעו שאנדי ואלכס זה פשוט סגידה אה ורייבנקלו זה שליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2011, 18:53 PM
|
||
![]() we all go to hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, שנות השבעים, ערפדים, וואטאבר.
רק לא הארי פוטר. עד R. -------------------- אסף אבידן ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2011, 18:56 PM
|
||
מחפשת שרשור. לא משנה לי על איזה נושא, עד R.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |