![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 24 2011, 19:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור.
JG13. פרסי ג'קסון\ הגיבור האבוד(: -------------------- ![]() יולי| 15| once upon a time --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2011, 23:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור חייזרי/משחקי הרעב/ממלכה/רוקיסטים/ימי הביניים (כדאי לכם, למדתי על זה בבצפר D:)/רעיון אחר?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2011, 00:09 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שירשור שכזה:
רומאנס, R, מינימום 3 שורות, בלי נטישות -ואני מתכוונת לה גם-, מקוריות, ללא שגיאות תחביר, פיסוק ו/או כתיב. פרטנר בעל ניסיון. נושאים מבוקשים: משחקי הרעב/ימי הביניים/פרסי ג'קסון/ארטמיס פאול. אם יש רעיון אחר, יישקל. אני מדגישה מהפנייה שלי לעלילות מקובלות בדרך כלל נטולה נטייה בנאלית/נורמאטיבית, אני משתדלת לגוון ולא ללכת על דברים נדוים. אני מזכירה שאני זקוקה לבן זוג רציני ומשקיע! פנו אליי בה"פ/מסנ/פה ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2011, 16:32 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש פרטנר לשירשור,בה''פ, שיבוא עם נושא ועם עוגיות
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2011, 21:42 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אז היי... D:
מחפשת פרטנר רציני ומשקיע. לא עושה טובה בזה שהוא כותב שורה וחצי. לא אכפת לי שהוא יעשה שורה וחצי, אבל מושקע, שפה גבוהה וכאלה. לא אכפת לי עד איזה דירוג, מצידי לעשות על פדופיליה. אני דורשת שמי שיבוא אליי בבקשה-לבוא עם רעיון. שלא תצפו לניסים ונפלאות, כן? אני לא בוידם של רעיונות. ורעיונות מקוריים, לא פנימיה. זה כזה נדוש. ואם אני לא מעוניינת לעשות עם אותו בנאדם כי אין חיבור ואין לנו אותו ראש, שלא יעלב. אחלה. אז הבנתם את התנאים. שלחו לי ה"פ. -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2011, 08:40 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שירשור בדחיפות!
מישהו שיש לו רעיונות, שיסכים לעזאזל לשרשר איתי, לא אכפת לי באיזו דרך! כל נושא! כל דירוג! העיקר שרשור שאני לא אצתרך להביך את עצמי שאני חופר בפרטי לאנשים שבא לי שרשור איתם! -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2011, 13:36 PM
|
||
רוצה שירשור על בית-יתומים :)
בלי נטישות. בבקשה, מי שמוכן-שילח לי ה"פ. ומהר! -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2011, 20:59 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על לילי וג'יימס. אותם סטנדרטים.
שלחו ה"פ. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2011, 15:22 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על Glee? אפשר גם על הקונדסאים. כרגע אני רוצה רק על אחד מהנושאים האלה, עם עדיפות לגלי.
יודע לכתוב ברמה גבוהה, PG13 - R, כותב הרבה בכל תגובה (בערך 8 שורות כולל פסקאות.) נחמד, לא נוב, מנוסה. שלחו לי ה"פ, אחרת אני לא אראה את התגובה שלכם. -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2011, 20:30 PM
|
||
![]() we all go to hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר לשירשור גייז.
דחוף. R -------------------- אסף אבידן ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2011, 14:53 PM
|
||
משחקי הרעב, R.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2011, 15:05 PM
|
||||
![]() אבדה קדברה! מוחעחעחע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נואש. ![]() -------------------- פרשתי. מזמן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2011, 00:54 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשתצ שרשור
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2011, 20:39 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלוהים אנשים, זה פורום הארי פוטר! לילי וג'יימס הם הזוג הכי מדובר בכל הסדרה ובכל הפאנפיקיישן ואין כאן מישהו שרוצה - עזבו את זה, יודע - לשרשר עליהן?!
ארררררררררר. לילי וג'יימס, רק מישהו שיודע את הקאנון של שניהם באופן מושלם (טוב, לא חייב כמוני, אבל לפחות משהו!). מישהו שמגיב לא רק פעם ביום ולא תגובה של חצי שורה או מילה אחת. מישהו שיודע להשקיע והוא יצירתי וגאד, בבקשה לא נוב. אוה, ולא מפריע לי גם על ימי הביניים. בלי פנטזיה אבל. ורק מישהו שיודע כמו שצריך לכתוב בשפה גבוהה, כי זה ימי הביניים, בכל זאת. אבל תשלחו לי רק אם על לילי וג'יימס. ואם זה על ימי הביניים, אז חסר לכם שלא יהיה איזה רעיון פצצתי. יאללה. ה"פ אותי. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2011, 22:28 PM
|
||||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובכן, ניסיתי. כתבתי הודעה מושקעת, באמת, אבל מה? תיבת ההודעות שלך מלאה. ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |