![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 2 2010, 12:16 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור דרוש..
בערך על כל הנושאים: פרסי ג'קסון ווינטר בלו דמדומים כמעט מלאכים הארי פוטר.. ועוד.. -- וUna Vez Mas חולה על הקליפ שבחתימה שלך! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2010, 12:18 PM
|
||
שירשוריין D:
על כל נושא בעולם, עדיף מקורי (: עד R אם מישהו רוצה, לפרטי P: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2010, 15:46 PM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתוקף -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2010, 19:00 PM
|
||||
עדיין נחוץ=) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2010, 19:26 PM
|
||
אני מוכן לשרשר איתך הודיה
-------------------- ליאור-12-רך כף ל"ש לשעבר
ליאור כי אני ה-מלך ] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2010, 16:37 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי בא שירשור ?
על כל נושא שזורם לכם אבל משהו חדש ולא כמעט מלאכים....עדיף חד מיני=] דירוג R, לא באמת אכפת לי מה ואיפה ^^ אהה כן, גם לא לנטוש ולעכוב=] ^^ -------------------- סופי| +16 | ק.ים | י' | גריפינדור 3>
Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change 95% ילדים בעולם ייכנסו לפאניקה אם כוכבי כמעט מלאכים והאחים ג'ואנס ירצו לקפוץ ממגדלי עזריאלי. העתק/י משפט זה לחתימתך אם את/ה מה-5% שיביאו פופקורן וייצעקו "תקפצו כבר!!!"(ואני בהחלט מה-5%) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2010, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאמ.. שירשור.
רצוי דירוג R, משרשר שכותב יותר מ-3 מילים בתגובה, אני מעדייפה בן.. חח(: בכללי זהו.. (: -------------------- חתימה בשיפוץ.. חתימה חדשה בקרווב..(:
עדידס? חח אנחנו ספאמריות!(: אווהבת אוותך3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2010, 23:41 PM
|
||
![]() So long and thanks for all the fish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעוניין בשירשור אוסטין פאוורס.
חובה לראות את הסרט -------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2010, 19:13 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישו? שרשור???
על כל נושא ועד איזה דירוג שאתם רוצם... -------------------- בס''ד
עומר: למה בשם תחתוניו של מרלין אני מסכימה איתך? יוסי: כי למרלין לא היו תחתונים... אני אדיוט מטומטם ומוזר שחולה ביוסדיסטיה ועושה רק רע לעולם!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2010, 16:23 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף. ומישהו שלא יגיב תגובות של שתי מילים. -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 15 2010, 17:20 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה לשרשר בבקשה על הארי פוטר (אני הארי)
-------------------- אלי פוטר!!!!
בן 13 וחצי........מאוד אוהב כדורסל!!! ורוצה להכיר אנשים חדשים!!! למי בא לשרשר??!?! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2010, 17:21 PM
|
||
שירשור..
כל הנושאים,עד G/P 13 אם כותבים את זה ככה.. עדיף דמדומים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2010, 14:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שליתי לך בפרטי -------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 22 2010, 22:06 PM
|
||
![]() Let it be ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור, משו מגניב, לא הארי פוטר או קונדסאים או דמדומים.
עד R. משו מקורי בבקשה, ושיהיה ממש פעיל, לא באלי לנג'ס או לחכות שבועיים עד התגובה הבאה. -------------------- ![]() אני הפוך מהתחת לא רואה ישר אם את פה או אם את לא, זה כמעט אותו דבר, רק ביחד שנינו יכולים להילחם במפלצות:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2010, 22:10 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור.
עם מישהו בוגר, כתיבה ברמה, מגיב. ועם נסיון בשירשורים. נושא אפשר הארי פוטר(הוגוורטס, קונדסאים וכו'.), אני מסתדרת עם כל מיני נושאים קונוונציונאליים למיניהם, אבל אפשר גם עולם מומצא, או עולם אמיתי שמשתלב בעולם מומצא, משהו מגניב כזה, חייזרים, יצורים פלאיים, דברים מגניבים, ושיש בהם איזושהי מטרה >< דירוג, עד איפה שזה מגיע, דירוג מאוד גבוה לא בעיה, כל עוד זה זורם עם השירשור, ולא סתם התלהבות של 'וואו, איזה מגניב אני, אני כותב דברים גסים ואלימים, חיחיחי' פנו אלי בהודעה פרטית. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |