![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2011, 22:48 PM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוקנתי. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2011, 23:46 PM
|
||||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקף וזה ![]() -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 3 2011, 10:04 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דר וש שרשור.
מה שבא לכם, העיקר שיהיה שרשור. -------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2011, 18:01 PM
|
||||
![]() we all go to hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקף. קדימה. אנשים. דחוף וזה. -------------------- אסף אבידן ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 3 2011, 21:36 PM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור, ממש לא משנה על מה (אני מכירה המון סדרות וספרים סוו... הכל פתוח).
דירוג לבחירתכם. לא מתחייבת להרבה זמן, סתם שירשור כזה לכיף (: -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2011, 00:03 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור משחקי הרעב. דחוף.
בבקשה? אני נואשת! -------------------- ![]() לירון|17|הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2011, 18:41 PM
|
||
בבקשה.
שירשור.כשיו. לא משנה על מה. בלי נטישות, בבקשה, זאת הדרישה היחידה שלי. -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2011, 07:52 AM
|
||
![]() קום און פיפלס, אני לא שפוי D:: ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לעשות איתי שירשור על אנימורפס?
-------------------- יובל. נקודה. ![]() יובל3> ~פריצה לילד שמעקסי~ מה קורה?D: איזה כיף לפרוץ לך:P , רק רציתי לציין שאתה- גאון, גדול, נחמד, חמוד, מדהים, מקסים, כיפי, ובקיצור אדיר!! ומכייון שאנוכי החלטתי להיות חמודה כמוך אכתוב עוד כמה מחמאות: תשאר חמוד, פעיל בפורט, גריפינדורי, חופר (חופרים סגידים:) ועוד ועוד! ביג טיים ראש זה סגיד! (כמו שאתה3>) ובגלל שאתה כל כך סגיד הבאתי לך תמונה^^ ![]() ביי לביינתיים3> מזאת שחופרת לך^^ גריפינדורי גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2011, 00:57 AM
|
||
מישהו רוצה שרשור על פרסי ג'קסון?
-------------------- ![]() לירון|17|הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2011, 17:47 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שירשור על פרסי ג'קסון
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2011, 22:45 PM
|
||
לילי וג'יימס. רצוי באנגלית. מישהו שיודע לכתוב ומשקיע בתגובה יותר משורה וחצי. מישהו שמגיב יותר מפעם ביום. וכמובן, יודע את הקאנון.
שלחו ה"פ. -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2011, 09:38 AM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור. עד R מאד חלש. לא משנה על מה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2011, 16:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור הארי פוטר? סומוואנ?
דורשת רק כתיבה נורמאלית -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2011, 17:04 PM
|
||||
זקוקה... לילי ג'יימס... לא יכולה... לנשום... T_T -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 11 2011, 00:26 AM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על Glee? אפשר גם על הקונדסאים. כרגע אני רוצה רק על אחד מהנושאים האלה, עם עדיפות לגלי. אפשר גם על השיר שלנו D:
יודע לכתוב ברמה גבוהה, PG13 - R, כותב הרבה בכל תגובה (בערך 8 שורות כולל פסקאות.) נחמד, לא נוב, מנוסה. שלחו לי ה"פ, אחרת אני לא אראה את התגובה שלכם. (: -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |