![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 11 2011, 22:41 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור פנימייה? מישהו? בבקשה?
מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית. לא אכפת לי גם פנימייה לעברינים או ילדי רחוב. -------------------- ![]() קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו[/color] יולי-מקום מגורים כלשהו- גיל כלשהו- מראה כלשהו- ספרים- ציור- מחשב- חרמשים תמיד מתקבלים בברכה
ביומיים הקרובים (8-9 ליוני) כנראה אני לא אוכל להגיב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2011, 00:02 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דחווףףףףף אנשים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2011, 10:15 AM
|
||
![]() קום און פיפלס, אני לא שפוי D:: ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי על X-מן?
![]() -------------------- יובל. נקודה. ![]() יובל3> ~פריצה לילד שמעקסי~ מה קורה?D: איזה כיף לפרוץ לך:P , רק רציתי לציין שאתה- גאון, גדול, נחמד, חמוד, מדהים, מקסים, כיפי, ובקיצור אדיר!! ומכייון שאנוכי החלטתי להיות חמודה כמוך אכתוב עוד כמה מחמאות: תשאר חמוד, פעיל בפורט, גריפינדורי, חופר (חופרים סגידים:) ועוד ועוד! ביג טיים ראש זה סגיד! (כמו שאתה3>) ובגלל שאתה כל כך סגיד הבאתי לך תמונה^^ ![]() ביי לביינתיים3> מזאת שחופרת לך^^ גריפינדורי גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2011, 18:10 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2011, 16:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אז ככה.
הדרישה העיקרית שלי כרגע היא מקוריות. אני רוצה פרטנר שאפשר לפתח איתו עלילה מקורית ומעניינת, מישהו שגם יביא רעיונות, ולא ייתבייש "לחפור". בתור כותבת אני הרבה פעמים קצת קיצונית בקטע הזה, ואאני צריכה פרטנר שיוכל להבות איזון דומה. כמובן, רמה גבוהה, בלי שגיאות, כמה שיותר פרטים ותיאורים, לא פחות משלוש שורות ארוכות לתגובה. אני משרשרת בעיקר PG13, אבל אני כותבת רומאנס, אז אין לי שום בעיה לגלוש לR. עם זאת, אני לא רוצה דירוג גבוה מאולץ. מבחינת נושא, אני מוכנה להכל, כל אני אוהב אותו, אין לי בעיה לחזור על פאנדומים מוכרים ואהובים, גם אם הם חרושים. פנו אלי בכל דרך שתמצאו לנכון, ה"פ מסנ למי שיש, או פה... (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2011, 16:28 PM
|
||
ערפדים, משקיעים, עד R.
ה"פ בלבד. -------------------- ואני פריגינ ביקוריוס שזוהר בחושך. ![]() קרדיט לגל על החתימה שהיא לא גיף ^^ "אבל אל תגלה לי את המובן מאליו!" -עמרר "נשים חושבת שזה לא יאה להן לראות פורנו, אז הן מנחמות את עצמן בלקרוא פורנו." -ליז "שוש זה מהשורש שששששששששששש" -ח'♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2011, 01:27 AM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור, על סטרווגנזה/ טדי וויקטאר/ דוקטור הו.
שפה ברמה גבוהה, וצריך להגיב יותר מפעם בשבוע. בין pg13 ל- R, לא בהכרח חזק. אין צורך בתגובות ארוכות, למרות שמידי פעם זה טוב להשתמש גם בתגובות ארוכות. לא תגובות של מילה. שלחו ה״פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2011, 10:56 AM
|
||
מחפשת שירשור,לא כרגע ברור על מה,
עם צורך: *לא לנטוש, *להגיב תגובות ארוכו,ת *ולהגיב לפחות פעם בשבוע, אם לא להגיב כל יום. אם אתם עומדים בדרישות- שלחו ה"פ -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2011, 21:13 PM
|
||
![]() חצי תפוח עם חצי תולעת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר עימי?~
נושא,דירוג וכל השאר נחליט בפרטי. שיהיה ללא שגיאות כתיב ושפה גבוהה. -------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2011, 19:41 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבחן קבלה\מעורב ירושלמי.
מישהי רוצה? (: -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2011, 15:15 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור !
נמםם.. מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2011, 22:25 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור. כל נושא. GP13. שלחו ה.פ?
-------------------- ![]() יולי| 15| once upon a time --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2011, 22:57 PM
|
||||
עדיין תקף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 20 2011, 23:02 PM
|
||||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיקונים קטנים: לילי וג'יימס, כמובן. רצוי מאוד באנגלית, עם מישהו שבקיע בשפה. תגובות של יותר משורה וחצי. מגיבים יותר מפעם אחת ביום. ידוע הקאנון (של כ-ל הקונדסאים וכמו כן של לילי וסוורוס! אני אתחרפן אם לא -.-). רעיונות מקוריים ומלאי של חוש הומור! הינשוף שלי פנוי לכל מכתב שתרצו לשלוח. ![]() -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 21 2011, 01:13 AM
|
||||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתוקף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |