![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 21 2011, 02:01 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מי מעוניין לשרשר איתי?....דירוג R (לא מתנגדת לדירו גבוה יותר), משהו שלא קשור לסדרות טלוויזיה...משהו זורם ולא משנה לי אם זה יחסים סטרייטים או הומוסקסואלים:)
רצוי להגיב כמעט כל יום ואני מתחברת לרוב מהצהריים עד בערך 4 בלילה... דרישות: יכולת כתיבה ממוצעת או גבוהה יותר רצון להשקיע אורך תגובה לא פחות משורה... -------------------- סופי | גריפינדורית גאה| 18 | יאוי בנשמה ♥
-מאלף הדרקונים- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 21 2011, 15:12 PM
|
||
![]() אבדה קדברה! מוחעחעחע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שירשור בדחיפות.
ה"פ מומצא/אווטאר/משחקי הרעב/ערפדים/רומאנס. לא נוב. לא נוטש. כתיבה של שתי שורות ומעלה. מי שרוצה שישלח ה"פ. ![]() -------------------- פרשתי. מזמן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2011, 16:49 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקף. -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2011, 15:21 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה לשרשר איתי?
פנימייה,כל דבר. אפשר גם משחקי הרעב (: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2011, 15:09 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור, משהו לא נוב.
שיהיה ננושא מאגניב ומעניין. כותב לפחות 3 וחצי שורות. שלא יתבכיין אם אני קצת עוברת נושא. -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2011, 15:56 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אז ככה.
שירשור על משחקי הרעב דירוג עד NC17... כן כי גם אני גדלתי קצת דרישות: *משרשר שכותב לפחות 3 שורות * בעל רעיונות יצירתיים לקידום העלילה *שישרשר בתדירות גבוהה (במיוחד שעכשיו חופש.) *שלא יהיה נוב. -------------------- ![]() טוווב אז ככה :P באפי│תובל│רמלה│רווקה│15│חולת הארי פוטר וandy6│משרששרת כל מקום כל הזמן :P רק שתדעו שאנדי ואלכס זה פשוט סגידה אה ורייבנקלו זה שליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2011, 12:29 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת דחוווף שרשור כחול עם מישהי (כן, מישהי, לא מישהו, כי זה ירגיש יותר מידי סוטה לשרשר שרשור כחול עם בן >< ), שלא תהיה נובה, נושא מקורי, או כזה שהוא לא מקורי אבל יכול להתפתח לכל מיני מקומות מעניינים (לא משהו בסגנון פנימייה או משהו >< ), עד רמה NC17, שתכתוב ברמה גבוהה, ולא תשלב הערות פרטיות שלה בשרשור עצמו, אלא תפריד אותם.
ושתגיב בתדירות גבוהה, כי אני מכורה לשרשורים. -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2011, 23:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
דחופ. -------------------- ![]() יולי| 15| once upon a time --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2011, 16:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו שמוכן לשרשר איתי על סדרת הטלוויזיה "אליפים".(בדירוג pg13)
דרישות: *מכיר/ה את הסדרה.. או שאני אשלח לו מידע.. *מגיב/ה הרבה! אז אם אתם מעוניינים ועונים על הדרישות.. שלחו ה"פ.. ומהר!!! -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2011, 17:37 PM
|
||
אני רוצה שרשור על משחקי הרעב. לא אכפת לי עם מי או באיזה דרוג.
-------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2011, 19:04 PM
|
||
אני צריכה שרשור עם מישהו שמגיב יותר מפעם ביום. לא משנה לי על איזה נושא... עד R.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2011, 21:18 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אנשים, אני חייבת שרשור דחוף. בא למישהו?
מומלץ ה"פ מומצא/אווטאר/ משהו מגניב אחר. XD -------------------- זאת החתימה שלי בהתפנגלרות. D: [וזאת ההתפנגלרות בחתימה שלי..?] האח, הידד, סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. מאיול| גליקית D: | קורטיזית *-* | קליינרית 3> | גאה בגאים 3>> | בלהבלהבלה. ![]() קורט הוא מושלם כ"כ שבאלי למות. אה, והוא גם אלוהים. 3> ![]() קליין לנצח. 3> חברה שלי ואני בקפיטריה: היא: מחרטטת דברים על כמה שהחיים שלנו מלאים משולשי אהבה ודרמות ושמישהו מאוהב בי למרות שהיא מאוהבת בו X: אני: "תקשיבי, פה זה לא כשהארי פגש את סאלי. ואם זה היה, אני הייתי מג ריאן!" D: כל שאר היום לא הפסקתי לזמר את סילי לוב סונגס למרות שהיא גלגלה עיניים בהפגנתיות. ~.~ הקורטיזים יבינו את החוכמה הרבה בסיטואציה. *~* חבל שהיינו בקפיטריה ולא בחנות קפה.. Oh my GOD Umbridge STOP TEXTING ME! COURAGE!<3 ~ סקארפי, צעיף ההעדפות המיניות מאשר: הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני ל-א י-כ-ו-ל-ה לצייר. היא רק קוראת ספרים והיא לא יכולה לצייר, גם אם היא קוראת ספר על איך לצייר. D: AVPM\S = גאונות צרופה. הייתי מצטטת את כל המחזמר פה אם הייתי יכולה. XD ~ FASHION HAS NO GENDER החתימה אולי נגמרה, אבל קורט יישאר מושלם לנצח. 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2011, 21:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור. מגרש ביתי. דחוף.
-------------------- ![]() יולי| 15| once upon a time --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2011, 00:19 AM
|
||
![]() You rule, nerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה משרשרת בעלת רמה כתיבה טובה, הגבות של יותר מכמה ממילים, ובמידה ויש לה רעיון התחלתי זה יכול להועיל.
אין שום בעיה מצידי לכתוב מנק' מבט של בן. אוה, ודירוג R. -------------------- שחר הכוסע • מישהי שלא ערכה את החתימה שלה יותר מדי זמן • נובה בזמנה הפנוי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2011, 11:19 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שרשור ?
-------------------- נגה בלי ו' , 15 , ילדה עם הפרעה . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |