![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 16 2011, 19:25 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמ, בא לי שרשור על ההצהרה. כן, תצחקו עליי. מוזמנים.
אותם תנאים של השרשור קפיטול. בא למישהו? -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2011, 20:11 PM
|
||
![]() '...הירח יבכה רק בשבילך אהובתי.' ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שירשורון
![]() נושאים D: : -ה"פ -משחקי הרעב -פרסי ג'קסון -דימדומים -ערפדושים -פנימיות -ההצהרה(פיטר אהובי 3>9) -------------------- ניקול • אושר • 12 , 90 בנשמה • רוצה שהעולם ישאר כמו שהוא • חולמת • משחקי הרעב • ההצהרה • הארי פוטר ועוד הרבה... '..."אם תבכי אהובתי הירח יבכה איתך , דמעותיו הזוהרות יפלו ארצה ולא יפסיקו עד שיגיעו אלייך . יעטפו אותך בזוהרן וישמרו עלייך מכול פגע. הירח ודמעותיו ישמרו עלייך , אהובתי..." עוד מילות אהבה מטופשות...' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2011, 00:08 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
דחוף שירשור D:
-------------------- זאת החתימה שלי בהתפנגלרות. D: [וזאת ההתפנגלרות בחתימה שלי..?] האח, הידד, סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. מאיול| גליקית D: | קורטיזית *-* | קליינרית 3> | גאה בגאים 3>> | בלהבלהבלה. ![]() קורט הוא מושלם כ"כ שבאלי למות. אה, והוא גם אלוהים. 3> ![]() קליין לנצח. 3> חברה שלי ואני בקפיטריה: היא: מחרטטת דברים על כמה שהחיים שלנו מלאים משולשי אהבה ודרמות ושמישהו מאוהב בי למרות שהיא מאוהבת בו X: אני: "תקשיבי, פה זה לא כשהארי פגש את סאלי. ואם זה היה, אני הייתי מג ריאן!" D: כל שאר היום לא הפסקתי לזמר את סילי לוב סונגס למרות שהיא גלגלה עיניים בהפגנתיות. ~.~ הקורטיזים יבינו את החוכמה הרבה בסיטואציה. *~* חבל שהיינו בקפיטריה ולא בחנות קפה.. Oh my GOD Umbridge STOP TEXTING ME! COURAGE!<3 ~ סקארפי, צעיף ההעדפות המיניות מאשר: הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני ל-א י-כ-ו-ל-ה לצייר. היא רק קוראת ספרים והיא לא יכולה לצייר, גם אם היא קוראת ספר על איך לצייר. D: AVPM\S = גאונות צרופה. הייתי מצטטת את כל המחזמר פה אם הייתי יכולה. XD ~ FASHION HAS NO GENDER החתימה אולי נגמרה, אבל קורט יישאר מושלם לנצח. 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2011, 15:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר עם מישהי על משחקי הרעב / רמוסיריוס. מי שרוצה שתשלח ה"פ ^^
-------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2011, 18:07 PM
|
||||
עדיין בתוקף אם למישהו בא *-* -------------------- ניקול • אושר • 12 , 90 בנשמה • רוצה שהעולם ישאר כמו שהוא • חולמת • משחקי הרעב • ההצהרה • הארי פוטר ועוד הרבה... '..."אם תבכי אהובתי הירח יבכה איתך , דמעותיו הזוהרות יפלו ארצה ולא יפסיקו עד שיגיעו אלייך . יעטפו אותך בזוהרן וישמרו עלייך מכול פגע. הירח ודמעותיו ישמרו עלייך , אהובתי..." עוד מילות אהבה מטופשות...' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2011, 20:19 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
דורשת שירשור גליקי מיד. -.-
אם לא אז חצילי על. *~* אם לא אז ה"פ\אווטאר\משחקי הרעב\משהו אחר בסגנון. D: -------------------- זאת החתימה שלי בהתפנגלרות. D: [וזאת ההתפנגלרות בחתימה שלי..?] האח, הידד, סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. מאיול| גליקית D: | קורטיזית *-* | קליינרית 3> | גאה בגאים 3>> | בלהבלהבלה. ![]() קורט הוא מושלם כ"כ שבאלי למות. אה, והוא גם אלוהים. 3> ![]() קליין לנצח. 3> חברה שלי ואני בקפיטריה: היא: מחרטטת דברים על כמה שהחיים שלנו מלאים משולשי אהבה ודרמות ושמישהו מאוהב בי למרות שהיא מאוהבת בו X: אני: "תקשיבי, פה זה לא כשהארי פגש את סאלי. ואם זה היה, אני הייתי מג ריאן!" D: כל שאר היום לא הפסקתי לזמר את סילי לוב סונגס למרות שהיא גלגלה עיניים בהפגנתיות. ~.~ הקורטיזים יבינו את החוכמה הרבה בסיטואציה. *~* חבל שהיינו בקפיטריה ולא בחנות קפה.. Oh my GOD Umbridge STOP TEXTING ME! COURAGE!<3 ~ סקארפי, צעיף ההעדפות המיניות מאשר: הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני ל-א י-כ-ו-ל-ה לצייר. היא רק קוראת ספרים והיא לא יכולה לצייר, גם אם היא קוראת ספר על איך לצייר. D: AVPM\S = גאונות צרופה. הייתי מצטטת את כל המחזמר פה אם הייתי יכולה. XD ~ FASHION HAS NO GENDER החתימה אולי נגמרה, אבל קורט יישאר מושלם לנצח. 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2011, 20:31 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שירשור משחקי הרעב או פרסי? סאמבאדי?
-------------------- ![]() דנית\\הפלפאף\\תולעת ספרים ידידותית לסביבה\\12 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2011, 20:41 PM
|
||||
אני D::: לא משנה לי משחקי או פרסי *-* -------------------- ניקול • אושר • 12 , 90 בנשמה • רוצה שהעולם ישאר כמו שהוא • חולמת • משחקי הרעב • ההצהרה • הארי פוטר ועוד הרבה... '..."אם תבכי אהובתי הירח יבכה איתך , דמעותיו הזוהרות יפלו ארצה ולא יפסיקו עד שיגיעו אלייך . יעטפו אותך בזוהרן וישמרו עלייך מכול פגע. הירח ודמעותיו ישמרו עלייך , אהובתי..." עוד מילות אהבה מטופשות...' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2011, 21:09 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
דורשת שירשור. =.=
לא אסבול את ההתעלמות הזו. XD -------------------- זאת החתימה שלי בהתפנגלרות. D: [וזאת ההתפנגלרות בחתימה שלי..?] האח, הידד, סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. מאיול| גליקית D: | קורטיזית *-* | קליינרית 3> | גאה בגאים 3>> | בלהבלהבלה. ![]() קורט הוא מושלם כ"כ שבאלי למות. אה, והוא גם אלוהים. 3> ![]() קליין לנצח. 3> חברה שלי ואני בקפיטריה: היא: מחרטטת דברים על כמה שהחיים שלנו מלאים משולשי אהבה ודרמות ושמישהו מאוהב בי למרות שהיא מאוהבת בו X: אני: "תקשיבי, פה זה לא כשהארי פגש את סאלי. ואם זה היה, אני הייתי מג ריאן!" D: כל שאר היום לא הפסקתי לזמר את סילי לוב סונגס למרות שהיא גלגלה עיניים בהפגנתיות. ~.~ הקורטיזים יבינו את החוכמה הרבה בסיטואציה. *~* חבל שהיינו בקפיטריה ולא בחנות קפה.. Oh my GOD Umbridge STOP TEXTING ME! COURAGE!<3 ~ סקארפי, צעיף ההעדפות המיניות מאשר: הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני ל-א י-כ-ו-ל-ה לצייר. היא רק קוראת ספרים והיא לא יכולה לצייר, גם אם היא קוראת ספר על איך לצייר. D: AVPM\S = גאונות צרופה. הייתי מצטטת את כל המחזמר פה אם הייתי יכולה. XD ~ FASHION HAS NO GENDER החתימה אולי נגמרה, אבל קורט יישאר מושלם לנצח. 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2011, 21:20 PM
|
||
lol
אני רוצה שירשור מגניב D: כמה שירשורים בבת אחת זה חתיכי *-* -------------------- ניקול • אושר • 12 , 90 בנשמה • רוצה שהעולם ישאר כמו שהוא • חולמת • משחקי הרעב • ההצהרה • הארי פוטר ועוד הרבה... '..."אם תבכי אהובתי הירח יבכה איתך , דמעותיו הזוהרות יפלו ארצה ולא יפסיקו עד שיגיעו אלייך . יעטפו אותך בזוהרן וישמרו עלייך מכול פגע. הירח ודמעותיו ישמרו עלייך , אהובתי..." עוד מילות אהבה מטופשות...' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2011, 15:22 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניקול- אני אשמח. D:
מי שרוצה איתי שרשור, שישלח ה''פ ויגיד נושא וזה. -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2011, 19:45 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור איתי? אני חייבת לשרשר עכשיו!!!
לא משנה איזה נושא רק שיהיה מעניין! -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2011, 18:20 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
עוד תקף. D: -------------------- זאת החתימה שלי בהתפנגלרות. D: [וזאת ההתפנגלרות בחתימה שלי..?] האח, הידד, סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. מאיול| גליקית D: | קורטיזית *-* | קליינרית 3> | גאה בגאים 3>> | בלהבלהבלה. ![]() קורט הוא מושלם כ"כ שבאלי למות. אה, והוא גם אלוהים. 3> ![]() קליין לנצח. 3> חברה שלי ואני בקפיטריה: היא: מחרטטת דברים על כמה שהחיים שלנו מלאים משולשי אהבה ודרמות ושמישהו מאוהב בי למרות שהיא מאוהבת בו X: אני: "תקשיבי, פה זה לא כשהארי פגש את סאלי. ואם זה היה, אני הייתי מג ריאן!" D: כל שאר היום לא הפסקתי לזמר את סילי לוב סונגס למרות שהיא גלגלה עיניים בהפגנתיות. ~.~ הקורטיזים יבינו את החוכמה הרבה בסיטואציה. *~* חבל שהיינו בקפיטריה ולא בחנות קפה.. Oh my GOD Umbridge STOP TEXTING ME! COURAGE!<3 ~ סקארפי, צעיף ההעדפות המיניות מאשר: הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני ל-א י-כ-ו-ל-ה לצייר. היא רק קוראת ספרים והיא לא יכולה לצייר, גם אם היא קוראת ספר על איך לצייר. D: AVPM\S = גאונות צרופה. הייתי מצטטת את כל המחזמר פה אם הייתי יכולה. XD ~ FASHION HAS NO GENDER החתימה אולי נגמרה, אבל קורט יישאר מושלם לנצח. 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2011, 21:20 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חובה ההצהרה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2011, 22:59 PM
|
||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מ"ת עם שותפה מעניינת, יש די והותר נושאים ועל זה מדסקסים בפרטי.
הודעה פרטית וזה (; -------------------- Shed some light on me.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |