![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 25 2010, 15:10 PM
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XD
אין לי תקישור כבר חצי שנה S: -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2010, 15:12 PM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא מועיל לי
![]() *זהירות ספויילר* את ת'קטע הזה מהסרט: אבל זה מהיר וקשה ללמודXD -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2010, 15:33 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כזה יסכה התגובה הזאת ![]() האמת שלא יצא לי לראות את הסרט, אבל שמעתי עליו -------------------- ![]() נויימי ٠ 17 ٠ דנה מיי לאב♥ ![]() יש לי בלב ציפור קטנה עם שתי גומות ומנגינה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2010, 16:59 PM
|
||
![]() We are Infinite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סרט חמוד וקיטשי , מומלץ מאוד D:
-------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2010, 17:07 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סרט מצויין,ראיתי אותו איזה 5 פעמים.
מתה על סלינה גומז המושלמת שלי. אפילו כתבתי פעם סונגפיק עם Tell Me Something I Don’t Know ,עזבו שהוא יצא זוועה ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2010, 01:12 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את סיפור סינדרלה האמיתי עם סאם!
סרט חמוד! -------------------- פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2010, 15:23 PM
|
||
![]() Design Your Universe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את זה לפני איזה חצי שנה
![]() זה סרט דיי קיטשי, אבל הוא חמדמד וכמו שאמרת - הריקודים באמת יפיםD: אגב, כל הכבוד על הסיקור D:: - נכנס ללינקייה ((: - -------------------- איימי 3> אליסה (דנה) ♦ 17 ♦ מסדר מרלין לשעבר ♦ מ. או"צ ♦ צוות תוכן ♦ בטא ♦ גלריית חתימות ![]() מנהלת טלוויזיה וקולנוע, גרפיקה וסרטים ופרופסורית המכ"ה לשעבר So many dreams were broken and so much was sacrificed Was it worth the ones we loved and had to leave behind ?So many years have passed, who are the noble and the wise ?Will all our sins be justified Within Temptation ~ Hand of sorrow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2010, 18:14 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
המליצו לי על זה כבר, וזה היה נשמע לי די מטומטם P:
אבל אני לא אדע עד שאראה. כל הכבוד על ההשקעה D: -------------------- גלי II בת טיפש עשרה ממוצעת II מוזיקה ישנה- ביטלס, נירוונה וכו' II סיריוס/OFC לשלטון! ![]() ![]() ![]() ![]() אני מתה במערכת דו-קרב D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |