![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Aug 22 2010, 21:04 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי אמרה שהיא תעלה מדרי של סיכות רייבנקלו מפימו....
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2010, 21:07 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמרתי, ואמרתי שזו רק אפשרות, אם מישהו יהיה מעוניין.
סורי על הספאם, ענבר>< -------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2010, 17:28 PM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכל, זה בהחלט לא ספאם^^
מותר באשכול לבקש מדריכים. אני אשמח אם תעלי מדריך לסיכות, בהחלט נראה שיש קהל לעבודות שלך (: -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2010, 23:13 PM
|
||
העליתי אותו^^
-------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2011, 20:41 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאני לוחצת על התמנות איפה שאמרתם ללחוץ לא קורה כלום ><
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Feb 13 2011, 22:36 PM
|
||
למה את מתכוונת? יש קישורים לחיצים, אין תמונות...
-------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2011, 21:48 PM
|
||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אין את המדריך שלי?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2011, 21:53 PM
|
||
תני קישור והמדריך יתווסף ^^
-------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2011, 23:31 PM
|
||
![]() Don't blink. Blink and you're dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2011, 18:33 PM
|
||||
בדביאנט ארט. אמרתם להיכנס לקישור, ושמה אנחנו רואים תמונה שכשלוחצים עלייה רואים מדריך. -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2011, 22:11 PM
|
||
אני מצטערת... עדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה P:
בדקתי את כל הקישורים לדיבאנט ארט, והם עבדו לי בלי בעיה מכמה דפדפנים שונים. אולי זאת בעיה ספציפית במחשב שלך?... תשאלי בפורום מחשבים,טכנולוגיה ומשחקי מחשב ![]() שחר וויזלי, המדריך שלך התווסף ^^ -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:09 PM
|
||
יש מצב שאני מעלה סרטון של כול הציורים שלי מהארי פוטר כסרט הוא יצא ממש טוב!
שיואו אני חושבת שכתבתי ספאם, מקווה שלא, אם כן סורי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2013, 19:36 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי שאלה , הכול כתוב באנגלית אז איך אני אמורה להבין ??
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2013, 20:15 PM
|
||||
![]() And like that... He's gone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלקם בעברית, אבל את יכולה להעתיק את האנגלית לגוגל תרגם. התרגום לא כל כך טוב אבל די מובן. ^^ -------------------- אור • 18 • מסדר מרלין • אחראי עדכונים וידיעות לשעבר ![]() ".I don't believe in God, but I'm afraid of him" .Well, I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |