0 חרמשים |
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 19:09 PM
|
||
מוגל |
היי אני חדשה =>
התמיינתי לגריפינדור ואני רוצה להיות בסלית'רין!... אני חברה של תחיה...(אם זה מעניין מישהו...)! היא הלכה למטבח הכרחתי אותה לרשום אתזה טוב כל אחד להגיד יפה איך קוראים לו ובן כמה הוא כדי שהנובית תלמד -------------------- שחר☺גריפינדורית גאה!!!~ החתימה בשיפוצים ~[/color]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 19:27 PM
|
||
מוגל |
וולקם! D:
אז היי, אני כליל, בת 11, מנגנת בגיטרה, כותבת, מביימת ומצלמת D: אז תהני ו... נשתמע -------------------- http://hportal.co.il/index.php?showuser=32047 המשתמש החלופי שלי. אתם מוזמנים להכנס D:
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 19:38 PM
|
||
מוגל |
היי!
אני רחלי : אני גרה במקום כלשהו בארץ... אני בת 13 -------------------- []מישהי@ 14 וקצת@ כבוד להפלפאף!!@[b]יומתוק!!...[/[/]
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 19:39 PM
|
||
מוגל |
תודה כליל! :)... ורחלי וואו מדהים גם אני גרה במקום כלשהו בארץ...XD
-------------------- שחר>>סלית'רינית גאה>>13 ~ החתימה בשיפוצים ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2010, 23:52 PM
|
||
קוסם מתקדם |
וואל, היי לך^^
נגב, הפל', בלה בלה בלה.. אין לי כוח לכתוב, הכל בחתימה >< טוב, יש לך את תחיה, אבל אם בכל זאת תצטרכי משהו, אני כאן^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2010, 18:10 PM
|
||
Another point of view |
ברוכה הבאה ^^
ענבר|13 ועוד כלמיני. -------------------- I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |