![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2010, 02:35 AM
|
||
![]() And Yellow :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון השבוע. דיון השבוע זהו פרוייקט חדש (שנפתח גם בפורום אנימנגה ). מטרת הפרוייקט היא להעלות את המודעות והידע של משתמשי הפורום. וגם כמובן לגרום לו להיות פעיל יותר P: במסגרת הפרוייקט אני או כל משתמש אחר שיהיה לו רעיון לדיון (כמובן באישור שלי לפני כן) נפתח פעם בשבוע דיון שקשור בגרפיקה. הדיון יהיה כללי וינתן להקפצה בכל עת. וכמובן ימשך גם לאחר השבוע בו הוא נפתח. גרפיקה: התוכנות השונות. בגרפיקה ישנן מספר לא קטן של תוכנות עיצוב אבל לצערינו הרב המעצבים המתחילים ואלה שמעצבים להנאתם מעדיפים להשתמש במספר מצומצם של תוכנות. לרוב בפוטושופ, פוטופילטר ואילוסטרייטור. הסיבות הן שהתוכנות האלה הן הכי נגישות ונוחות לעבודה. וגם שלתוכנות האחרות אין מספיק חשיפה בארץ. קצת על התוכנות המרכזיות. אדובי פוטושופ -(באנגלית: Adobe Photoshop), או בקיצור, פוטושופ, היא תוכנת עריכה גרפית שפותחה על ידי אדובי מערכות. תוכנה זו היא הנפוצה ביותר בשוק עיבוד תמונת מפת הסיביות. פיתוח הגרסה הראשונה החל ב־1987 על ידי תומאס קנול וג'ון קנול. פוטושופ CS5 הגרסה ה-12 (הגרסה הנוכחית), הוכרזה באופן רשמי ב-12 באפריל 2010 ויצאה לשוק ב-30 באפריל 2010. כיום התוכנה נמכרת בשתי גרסאות: הראשונה מכונה "Photoshp" והיא מכילה את הכלים הבסיסיים מהגרסאות קודמות, וגרסא הנקראת "Photoshop Extended" המכילה כלים נוספים לעריכת גרפיקה תלת ממדית, עריכת וידאו וכדומה. התוכנה משלבת מגוון רחב של כלי גרפיקה מתקדמים לכל תחומי עיבוד ובניית תמונה. בשל כך פוטושופ הינה התוכנה הפופולרית ביותר בקרב אנשי מקצוע וחובבים. צלמים רבים משתמשים בפוטושופ כ"חדר חושך דיגיטלי" לצורך ליטושי תמונה שנעשים בחדרי חושך בזמן פיתוחי הפילמים. התוכנה מאפשרת לצלמים לבצע עיבודים שונים כמו הבהרה/הכהייה של תמונה, חידודים, טשטושים, חיתוכים, ותיקוני צבע שונים. טכניקות אלו מאפשרים לתקן בעיות שונות וסטיות גוונים שנוצרו בעת הצילום. אדובי אילוסטרייטור - (באנגלית: Adobe Illustrator) היא תוכנת גרפיקה וקטורית שפותחה על ידי חברת אדובי. התוכנה פותחה בשנת 1986 עבור מערכת ההפעלה Mac os שפועלת על מקינטוש, ופותחה מאוחר יותר גם בגירסת windows. גרפיקאים רבים משתמשים בתוכנה, כיוון שבעזרתה ניתן לעצב כמעט כל דבר ללא צורך בשילוב תוכנות אחרות בעבודה התכנה משמשת לעיצוב גרפים, סמלילים, תלת-ממד ועוד. כמו כן קובצי התוכנה נתמכים גם בתוכנות תלת-ממד מתקדמות כגון 3D Studio Max, ו-MAYA, של חברת אוטודסק. התוכנה משתמשת בשיטה הווקטורית והתמונות אינן מורכבות מפיקסלים. לכן ניתן ליצור אובייקט קטן ולהגדיל אותו עשרות מונים בלי לפגוע בחדות התמונה, כלומר בלי שהאובייקט ימרח והתמונה תהיה מטושטשת. פריהנד - (FreeHand) או "מקרומדיה פריהנד" היא תוכנה לעימוד אשר פותחה על ידי חברת מקרומדיה, כשב-2005 זו נרכשה על ידי אדובי מערכות. התוכנה מותאמת לעריכה וקטורית, בעיקר דו-ממדית, כאשר היא מוכוונת לשוק ההוצאה לאור השולחנית המקצועי. התוכנה זמינה למערכות ההפעלה חלונות ו-Mac OS X. פלאש (Flash), הידועה גם כשוקוייב פלאש (Shockwave Flash), בשמה הקודם מקרומדיה פלאש וכיום כאדובי פלאש, היא טכנולוגית מולטימדיה המפותחת על ידי אדובי מערכות. היוצרת המקורית של התוכנה, מקרומדיה, נרכשה על ידי אדובי בתהליך שהסתיים ב-3 בדצמבר 2005, ולכן שונה שם התוכנה. לפלאש נגן ותוכנה המשמשים להצגה ויצירה של סרטוני פלאש. שימושיה רבים, וכיום העיקרים שבהם הם יצירת אנימציות, יישומי אינטרנט, משחקים ואפליקציות ויזואליות אחרות. התוכנה מבוססת על גרפיקת וקטורים התורמת להקטנת משקל הקובץ, אך תומכת גם בשימוש במפת סיביות. ניתן לצרף לסרטוני הפלאש קובצי וידאו וקול, ולהשתמש במצלמת אינטרנט ומיקרופון במידה שהם מחוברים למחשב. פיתוח אפליקציות בפלאש נעשה תוך שימוש בשפת ActionScript, שיצאה זו מכבר בגירסתה השלישית. כיום השימוש בפלאש נפוץ ביותר וניתן לראותו בסדרות טלוויזיה מצוירות, משחקים ואתרים רבים. מרבית הדפדפנים מגיעים עם נגן פלאש מובנה בתוכם. ערכה לפיתוח תוכנה (SDK) של אדובי, המתבססת על פלאש ומשמשת גם היא ליצירת קובצי SWF המקושרים לבסיסי נתונים נקראת אדובי פלקס והיא מופצת ברישיון קוד פתוח. אדובי אינדיזיין (Adobe InDesign) היא תוכנת הוצאה לאור שולחנית מאת חברת אדובי מערכות (Adobe Systems). אדובי מוכרת את אינדיזיין יחד עם כלי העיצוב שלה כדוגמת אדובי אילוסטרייטור (Adobe Illustrator) ואדובי פוטושופ (Abobe Photoshop). משתמשי אינדיזיין יכולים לייצא מסמכים בפורמט PDF – פורמט מסמך נייד, והתוכנה מציעה תמיכה בשפות רבות (ואף בעברית בגרסת ה-Middle East – ME). זוהי תוכנת ההוצאה לאור הראשונה לתמוך ביוניקוד (Unicode) לעיבוד תמלילים ובטיפוגרפיה המתקדמת של גופני אופן-טייפ (OpenType Fonts). בנוסף מבדלים אותה יכולות השקיפות המתקדמות שלה, וכן הדמיון הממשקי הרב בין אילוסטראטור ובין פוטושופ. בנוסף מגרסה CS3, ניתן לייצא את הדפים מ-InDesign לפורמט HXML ב-Adobe Dreamweaver, עקב רכישת Macromedia אשר הפכה את שיתוף הפעולה בין התוכנות לפשוט. אינדיזיין ממוצבת כחלופה איכותית יותר לאדובי פייג'מייקר (Adobe PageMaker), תוכנה אחרת של אדובי. מטרתה העיקרית של התוכנה היא עימוד מסמכים קצרים (כלומר לא ספרים): פוסטרים ושאר מדיה מודפסת, אבל יש לה כמה יכולות מולטימדיה/אינטרנט/PDF. מסמכים ארוכים יותר מעוצבים בדרך כלל עדיין עם אדובי פריימייקר Adobe FrameMaker (עד לא מזמן המצב בארץ היה שונה ופריהנד- Freehand שלטה ברוב שוק ההוצאה לאור, אולם בשנים האחרונות חודרת InDesign יותר ויותר, בעקבות הפיתוח המתקדם שלה). פלקס היא ערכה לפיתוח תוכנה (SDK) שפותחה על ידי חברת מקרומדיה. פלקס פותחה על הפלטפורמה של אדובי פלאש ומאפשרת למפתחים לפתח יישומים עשירים בגרפיקה, באפקטים ובאנימציות בסביבת פיתוח ידידותית. פלקס 4 שהיא המהדורה החדשה הוכרזה במרץ 2010 על ידי חברת אדובי מערכות שרכשה את חברת מקרומדיה והייתה זו ההכרזה הראשונה של מוצר חדש של החברה המאוחדת. אדובי פיירוורקס (Adobe Fireworks) היא תוכנת עריכה גרפית אשר פותחה במקור על ידי חברת מקרומדיה, עד אשר זו נרכשה על ידי אדובי מערכות ב-2005. התוכנה מאפשרת עריכה וקטורית בשילוב עם עריכה מבוססת סיביות. התוכנה מכוונת בעיקר למעצבי אתרי אינטרנט, עם פונקציונליות כגון חלוקה לסלייסים (פילוח הגרפיקה לשם טעינה בגלשן אינטרנט), הגדרת "הוטספוטים" (אזורי קישור בתמונה גדולה), רול-אוברים (החלפת התמונה כשהעכבר עובר מעליה), כפתורים ותכנים דינמיים אחרים. כיום היא בנויה כדי להשתלב בחבילת התוכנה CS4, עם תוכנות כגון פוטושופ ודרימוויבר. כיום, לאחר סיום קו התוכנה ImageReady אשר הייתה באה יד ביד עם תוכנת פוטושופ בגרסאות הקודמות ל-CS3, פיירוורקס מהווה תחליף לפונקציות רבות שהיו זמינות בה. [קרדיט לויקיפדיה] שאלות לדיון: 1. באיזו תוכנה אתם משתמשים? 2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות? 3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? 4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים? *כמובן שאתם יותר ממוזמנים להוסיף כל מידע שנראה לכם חיוני * -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2010, 16:19 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. באיזו תוכנה אתם משתמשים? אדוב פוטושופ CS4
2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות? לא נראה לי, הפוטושופ ממש נוח. 3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? פוטושופ ופוטושופ אילוסטרייטור. 4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים? פוטושופ והרבה מדריכים לפעולות בסיסיות. -------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2010, 16:33 PM
|
||
1. באיזו תוכנה אתם משתמשים? פוטו CS3
2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות? יאפ. לי אין כוח לחפש מדריכים וללמוד מאינטרנט אבל אם היה שיעור או חוג מסודר אין ספק שהייתי מרחיבה אפוקים. 3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? אילוסטרייטור נראה לי... 4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים? פוטו CS2 אני התחלתי איתו. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2010, 20:38 PM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. באיזו תוכנה אתם משתמשים?פוטושופ CS4
2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות?אולי... אבל לא בשלב הזה. בתור מעצבת חובבת אין לי צורך במשהו יותר מתקדם מפוטושופ 3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם?לאנימציות-פלאש כמובן, ובכללי אילוסטרייטור. 4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים?פוטושופ -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2010, 20:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. באיזו תוכנה אתם משתמשים? גימפ. למרות שאני מנסה להשיג פוטושופ._.
2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות? כן, כל תוכנה היא אחרת ויש בה אפקטים קצת שונים~ 3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? פוטושופ ואילוסטרייטור. 4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים? פוטושופ. אני התחלתי בגימפ וזו לא התוכנה הכי טובה בעולם, ככה שאני חושבת שעדיף משהו שיש עליו מיליון מדריכים וקל למצוא לו דברים להורדה באינטנט. -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2010, 21:47 PM
|
||
![]() I Don't Play I Am A Serious Gamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. באיזו תוכנה אתם משתמשים?
pc3 extend^^[בקיצור פוטושופ 4 מורחב><] 2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות? לא.. מהסיבה הפשוטה היא שפוטושופ היא [לפי מה שאני חושב]התוכנה הכי מקצועית 3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? פוטושופ-כי היא עוסקת ברוב התכנים של עיצוב.. 4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים? עם הם רוצים להתקדם לשלב מאוחר שיתחילו אם-"פוטופילטר"[אני קורא לה "תוכנת הקיצור של הפוטו^^] בעיקרון הכי פשוט בהתחלה זה לעבוד בתוכנות הכי פשוטות שישכדי להבין את העיקרון~ואז להמשיך בגדולות יותר ^^ -------------------- קוראים לי עדיאל ואני נוב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2010, 02:50 AM
|
||||
![]() Let You Fly ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא P: וציפורים הולכים עם פרוות צמר, מלאות בפשפשים וגמדי גינה. ---- תוכנה: גימפ לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות? בגרמניה? יש חשיפה מעולה של תוכנות :) הכי טוב זה קוד פתוח, לכן תוכנות פתוחות זה הקטע שלי. מי שיודע להשתמש בגימפ יכול לעשות דברים יפים יותר ממי שמשתמש שנים בפוטושופ X.X. גימפ כל כך פשוט שזה מצחיק... לא צריך אליו מדריכים אפילו. היי! ומי שלא יודע לחפש לא יוכל למצוא גם מדריכים לפוטושופ... P: בחיים לא חיפשתי אף מדריך, אבל אני יודעת שכשאיבדתי טול מסויים ושכחתי איך הוא נקרא, מצאתי מדריך שאמר איפה הוא... ככה שאלו שטויות במיץ פרטיזנים (אאוץ'). מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? אמממ... אני נמנעת מלענות. אין תוכנות מקצועיות, יש אנשים שיודעים לעצב. ---- אוח, אני מחכה ליום שכל שאר אוכלי הכסף האלו ימותו 3> -------------------- ![]() יאונה - כבר לא אחראית שנת הלימודים - זברה ![]() I have to live with myself and so I want to be fit for myself to know, I want to be able as days go by, To look at myself straight in the eye. I don't want to stand with the setting sun And hate myself for the things I've done. I don't want to hide on a closet shelf A lot of secrets about myself, And fool myself as I come and go Into thinking that nobody else will know What kind of man I really am; I don't want to dress myself in sham. I want to go with my head erect, I want to deserve all men's respect And in this struggle for fame and pelf I want to be able to like myself. I don't want to look at myself and know That I am a bluster and empty show. I cannot hide myself from me; I can see what others can never see; I know what others can never know, I cannot fool myself, and so Whatever happens, I want to be Self-respecting and conscience free. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2010, 02:55 AM
|
||||
נמ.. מעניין. תאמת אף פעם לא ניסיתי לעצב בגימפ. גם אף פעם לא טרתי להוריד. מאז שהורדתי פוטו אני לא יכולה להתנתק ממנו למרות שהתחלתי לא מזמן לעבוד גם על אילוסטרייטור אבל העבודות שלי לא יוצאות טובות בגרוש >< אני מנסה לעבוד על תוכנות מסובכות יותר אז רוב הסיכויים שלא יצא לי לעצב בגימפ אבל אני אוריד ואנסה לראות מה יוצא מזה P: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2010, 03:07 AM
|
||||
מגניב :) עבדתי עם פוטושופ כשעשיתי חצי משרה בעיצוב פוסטרים לפרסומות... אני אישית לא מוצאת את ההבדל בינו לבין גימפ. חוץ מזה שצריך לשלם בשביל פוטושופ וגימפ זה חופשי וחינמי... כל אחד יכול לתרום לבנייה של זה וכו' וכו'. טוב, בלינוקס אפילו לא צריך להוריד גימפ, הוא כבר שם (גאד, לינוקס זה הדבר הכי מדהים שקרה לאנושות *_*)... P: אני ממליצה לנסות. -------------------- ![]() יאונה - כבר לא אחראית שנת הלימודים - זברה ![]() I have to live with myself and so I want to be fit for myself to know, I want to be able as days go by, To look at myself straight in the eye. I don't want to stand with the setting sun And hate myself for the things I've done. I don't want to hide on a closet shelf A lot of secrets about myself, And fool myself as I come and go Into thinking that nobody else will know What kind of man I really am; I don't want to dress myself in sham. I want to go with my head erect, I want to deserve all men's respect And in this struggle for fame and pelf I want to be able to like myself. I don't want to look at myself and know That I am a bluster and empty show. I cannot hide myself from me; I can see what others can never see; I know what others can never know, I cannot fool myself, and so Whatever happens, I want to be Self-respecting and conscience free. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2010, 16:40 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנשים שצריכים עם מדריכים וכאלו שלא, זה לא קבוע. אחרי הכל, זה לא שיש מדריכים בשביל שאף אחד לא ישתמש בהם. המ. האנגלית שלי גרועה וזה הופך את הגימפ למשהו הרבה יותר קשה להתמצאות~ גימפ באמת יכולה לעשות דברים די כמו פוטושופ, אבל כמו שאמרתי קודם, כל תוכנה היא שונה וכדאי לנסות גם דברים עם אשרויות מתקדמות גם בדברים אחרים. המ, ויש לך במקרה אתר עם מברשות להורדה לגימפ?(: מברשות זו אחת הבעיות הכי גדולות שלו, לפחות אצלי>< -------------------- ![]() ![]() ![]() מעיין ~ 14 ~ הפלפאף (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2010, 20:05 PM
|
||||
יש קטגוריה שלמה בדוויאנארט של מברשות יפיפיות, פשוט תחפש 3> גם פונטים וכו'. (האמת נראה לי שמברשות של פוטושופ עובדות גם בגימפים היותר חדשים, אז למה להתאמץ? Oם) -------------------- ![]() יאונה - כבר לא אחראית שנת הלימודים - זברה ![]() I have to live with myself and so I want to be fit for myself to know, I want to be able as days go by, To look at myself straight in the eye. I don't want to stand with the setting sun And hate myself for the things I've done. I don't want to hide on a closet shelf A lot of secrets about myself, And fool myself as I come and go Into thinking that nobody else will know What kind of man I really am; I don't want to dress myself in sham. I want to go with my head erect, I want to deserve all men's respect And in this struggle for fame and pelf I want to be able to like myself. I don't want to look at myself and know That I am a bluster and empty show. I cannot hide myself from me; I can see what others can never see; I know what others can never know, I cannot fool myself, and so Whatever happens, I want to be Self-respecting and conscience free. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2010, 21:00 PM
|
||
![]() Just HAVE to design it... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה "התוכנה הכי מקצועית?" כל תוכנה נועדה לדבר אחר לגמרי, אי-אפשר להשוות בין פוטשופ ל-InDesign או אילוסטרייטור.
-------------------- /-/./\.\-\ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2010, 00:17 AM
|
||
בטח שאפשר
![]() לדוגמא - אם הייתי נותת לך פוטושופ ופוטופילטר מן הסתם שפוטושופ יותר מקצועית >< -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2010, 00:42 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שאלות לדיון:
1. באיזו תוכנה אתם משתמשים? אני משתמש בפוטושופ ואילסטורייטר, אך בהתחלה השתמשתי בתוכנה חינמית בשם גימפ. 2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות? לא.אני פשוט רוצה לגמור ללמוד תוכנה ואז להתנסות בה עד שיוצא לי משהו טוב, וכשאני מסיים אני עובר לתוכנה אחרת. אני מתכנן ללמוד בקרוב את אינדזיין. 3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? פוטושופ די מרכז את הכל בתוכו, אבל כמו שכבר אמרו, אי אפשר להשוות אותו לאינדזיין או אילסטורייטר בגלל השמטרות שלהן שונות. 4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים? פוטושופ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2010, 15:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. באיזו תוכנה אתם משתמשים? פוטושופ אונליין ופיינטשופ
2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות? לא, כי תמיד אפשר להוריד תוכנות באנגלית. 3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? פוטושופ 4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים? פוטושופ אונליין, כי היא פחות או יותר תוכנה עם כפתורים של הפוטושופ רק עם פחות אפשרויות, ואחרי שמתנסים בה (ולא צריך אפילו להוריד אותה) אפשר לעבור לפוטושופ רגיל ^^ -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |