האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

דיון השבוע ~ 1
פורסם ב: Nov 5 2010, 00:12 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 25609
מגדר:female
משתמש מספר: 25627
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (lilolev @ Oct 25 2010, 01:50 AM)
אהא P: וציפורים הולכים עם פרוות צמר, מלאות בפשפשים וגמדי גינה.

----

תוכנה: גימפ
לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות?
בגרמניה? יש חשיפה מעולה של תוכנות :) הכי טוב זה קוד פתוח, לכן תוכנות פתוחות זה הקטע שלי. מי שיודע להשתמש בגימפ יכול לעשות דברים יפים יותר ממי שמשתמש שנים בפוטושופ X.X. גימפ כל כך פשוט שזה מצחיק... לא צריך אליו מדריכים אפילו. היי! ומי שלא יודע לחפש לא יוכל למצוא גם מדריכים לפוטושופ... P: בחיים לא חיפשתי אף מדריך, אבל אני יודעת שכשאיבדתי טול מסויים ושכחתי איך הוא נקרא, מצאתי מדריך שאמר איפה הוא... ככה שאלו שטויות במיץ פרטיזנים (אאוץ').
מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? אמממ... אני נמנעת מלענות. אין תוכנות מקצועיות, יש אנשים שיודעים לעצב.

----

אוח, אני מחכה ליום שכל שאר אוכלי הכסף האלו ימותו 3>

לא מסכימה איתך. התוכנה הראשונה שעיצבתי בה היתה גימפ, ולא הייתי מרוצה ממנה. עיצבתי בה כשנתיים, ויצאו לי עיצובים גרועים. עכשיו אני מעצבת בפוטושופ, בקושי שנתיים - והעיצובים שלי הרבה הרבה הרבה יותר טובים.
זה לא נכון שפוטושופ עולה כסף. כל אחד יכול להוריד - די בקלות, למען האמת - פוטושופ איכותי עם סיריאל\קראק באינטרנט. אני עשיתי את זה.

1. באיזו תוכנה אתם משתמשים? פוטושופ CS4
[I]2. לדעתכם, אם הייתה בארץ חשיפה יותר גדולה לתוכנות עיצוב הייתם מעצבים במגוון רחב יותר של תוכנות?[/I] אולי. אם הייתה יותר מודעות וחשיפה לתוכנות אחרות, אז למה לא?
3. מה התוכנה המקצועית ביותר לדעתכם? פוטושופ ופלאש. גם המקצוענים ביותר משתמשים בפוטושופ, והתוצאות שלהם מדהימות.
4. איזו תוכנה הייתם ממליצים למעצבים מתחילים? פוטושופ. בהתחלה לא ממש תמצאו את עצמכם, ותצטרכו לחפש מדריכים, אבל לאט לאט תרגישו בבית (:

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 5 2010, 00:31 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 6611
מגדר:male
משתמש מספר: 26720

QUOTE (Hodaya @ Nov 4 2010, 11:12 PM)
לא מסכימה איתך. התוכנה הראשונה שעיצבתי בה היתה גימפ, ולא הייתי מרוצה ממנה. עיצבתי בה כשנתיים, ויצאו לי עיצובים גרועים. עכשיו אני מעצבת בפוטושופ, בקושי שנתיים - והעיצובים שלי הרבה הרבה הרבה יותר טובים.
זה לא נכון שפוטושופ עולה כסף. כל אחד יכול להוריד - די בקלות, למען האמת - פוטושופ איכותי עם סיריאל\קראק באינטרנט. אני עשיתי את זה.

אל תאשימי את התוכנה, תאשימי את המעצב. גימפ היא תוכנה מעולה, ואם רק לומדים אותה אפשר לעשות בקלות תוצאות דומות או זהות לאלה של הפוטושופ. החיסרון היחיד זה חוסר המדריכים באינטרנט. עובדה, אני עיצבתי בגימפ די הרבה זמן ואני מאוד מרוצה ממה שהצלחתי להשיג איתה, וכשעברתי לפוטושופ לא הצלחתי לעצב באותה הרמה (עד שהבנתי איך הכל הולך בפוטושופ ולמדתי את התוכנה). ופוטושופ כן עולה כסף, וקראק או קיג'ן אלה דברים לא חוקיים.
אז אל תאשימי את התוכנה, כי זאת תוכנה מעולה.

---------
פורסם ב: Nov 5 2010, 12:36 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש

כן, ואני די בטוחה שאת רואה סרטים בצפייה ישירה - דבר שהוא גם לא חוקי.
וכשאת מורידה שירים מהאינטרנט - זה גם לא כל כך חוקי.
וכשאת מורידה פוטושופ - פתאום אכפת לך אם זה חוקי?
די אירוני.

אז אולי את צודקת בקשר לזה שצריך להאשים את המעצב, ואני לא אתווכח איתך על זה, אני פשוט חושבת שפוטושופ זו תוכנה יותר מקצועית, ומדריכים אפשר למצוא בשפע באינטרנט. כך שזה באמת פשוט.

---------
פורסם ב: Nov 5 2010, 12:46 PM
צטט הודעה

I Don't Play I Am A Serious Gamer

פרטי משתמש
חרמשים: 19199
משתמש מספר: 22847

אתם לא יכולים לריב שפוטושופ היא הכי מקצועית da.gif... רוב העולם משתמש בה..

ומי שלא מעצב דברים שונים... וסתאם כי באלי לרשום את זה...

ישלי 3548 מברשות tongue.gif

--------------------
קוראים לי עדיאל ואני נוב.

---------
פורסם ב: Nov 5 2010, 13:55 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 6611
משתמש מספר: 26720

QUOTE (Hodaya @ Nov 5 2010, 11:36 AM)
כן, ואני די בטוחה שאת רואה סרטים בצפייה ישירה - דבר שהוא גם לא חוקי.
וכשאת מורידה שירים מהאינטרנט - זה גם לא כל כך חוקי.
וכשאת מורידה פוטושופ - פתאום אכפת לך אם זה חוקי?
די אירוני.

אז אולי את צודקת בקשר לזה שצריך להאשים את המעצב, ואני לא אתווכח איתך על זה, אני פשוט חושבת שפוטושופ זו תוכנה יותר מקצועית, ומדריכים אפשר למצוא בשפע באינטרנט. כך שזה באמת פשוט.

אני בן*
וזה שאני מוריד סרטים ושירים זה חוקי, אסור לפרסם ולהפיץ הורדות, מותר להוריד. סתם כדי לציין. ולא אכפת לי שלהוריד פוטושופ זה לא חוקי, אבל טכנית זה לא חוקי.

פוטושופ הרבה יותר מקצועי, אבל גימפ היא לא תוכנה גרועה, ואפשר להגיע עם התוכנה ל(כמעט) אותם תוצאות.

---------
פורסם ב: Nov 5 2010, 15:09 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש

סליחה - באמת לא ידעתי.
ואם קראת נכון את התגובות שלי, לא אמרתי שגימפ היא תוכנה גרועה. אמרתי שפשוט התוצאות שלי היו גרועות, לעומת פוטושופ, ושלא הייתי מרוצה ממנו. יכול להיות שלא העמקתי מספיק בגימפ, ולכן התוצאות שלי היו ככה.
ובאמת - אני לא רוצה להיכנס פה לוויכוחים. לכל אחד יש את הדעה שלו וגמרנו.

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025