![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 31 2010, 17:34 PM
|
||
![]() And Yellow :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרפיקה: הסגנון שלכם. ישנם המון סגנונות שונים של עיצוב חתימות בגרפיקה. חלקן מוכרות יותר חלקן פחות, לחלקן בכלל אין שם רשמי P: סוג חתימות נפוצים: 1. חתימה קלאסית/מלבנית - חתימה בצורת מלבן המכילה את כל האלמנטים המוכרים: מברשות , פאטרנים , ניק , תמונות ועוד... דוגמא 2. חתימת רקע וניק - חתימה ללא תמונות המתבססת על על ניק ורקע.הרקע עשוי ממברשות או פאטרן בלבד. דוגמא 3. חתימת תמונות - חתימה ללא מברשות וללא פאטרנים,שמורכבת מתמונות בלבד.אפשרי גם לצרף לחתימה ניק. לדוגמא (חתימה שהכנתי מתמונות בלבד) דוגמא 4. חתימה עם תוספות מחוץ למסגרת - בדר"כ לחתימה רגילה יש מסגרת . אבל מה קורה כשיש תוספות מחוץ למסגרת? האפשרויות יותר גדולות והחתימה יותר יצירתית. אפשרות להוסיף עוד מברשות מתחת לחתימה , להוסיף צל ועוד אפשרויות רבות... אז איך עושים אלמנט שבו יש תוספות מחוץ למסגרת? אחרי שמסיימים לעשות חתימה רגילה נכנסים לחלון Layer למעלה באפשרויות הבחירה -> אח"כ נכנסים לאופציה שנקראית Flatten Image . מסמנים את כל החתימה גוזרים ומדביקים על דף חדש לגמריי. כעת יש שני שכבות :שכבת החתימה ושכבת הבגראונד - לבנה. כל שנותר זה לצבוע את שכבת הבגראונד בצבע הפורום . להוסיף לייר חדש בין הבגראונד לבין שכבת החתימה ובו לשים את התוספות שאתם רוצים להכניס לחתימה. דוגמא 5. חתימה אמריקאית - כינוי לסגנון חתימות שנפוץ בפורומים בארה"ב. ישנם מאפיינים כמעט קבועים שמייחדים את כל החתימות בסגנון הזה: א.ניק מינימליסטי -בדר"כ הפונט נורא פשוט , בדר"כ משתמשים בפונט אריאל או דוד. הצבעים של הפונט אחידים(שחור,לבן וכו') או שקוף (ע"י הוספת אוברליי) ב.רקע שעוצב ע"י המעצב או נלקח ממקום אחר.ברקע יש אלמנטים של טשטוש ושל אור. ג.תמונה אחת בלבד בדר"כ מעל הרקע. ד.הרגוניה בין הרקע לתמונה - בדר"כ התמונה תהיה בצבע שמשתלב טוב עם הרקע. דוגמא 8. חתימה שראליות בישראליות יש לרוב הרבה פילטרים וצבעים. הניק בדרך כלל גדול בחתימות האלה ומישתלב מעולה עם הרקע. תיראו איך הוא יצר פה אווירה שמחברת בין הדמויות והצבעים. דוגמא *קרדיט לפורום קקטוס * דיון: 1. איזה סגנון חתימות מועדף עליכם? 2. האם יש סגנון שאתם מתמחים בו?. 3. האם יש סגנון חתימה שלא הוספתי? *&כמובן שאתם מוזמנים להוסיף כל מידע שרלוונטי לעיניין* -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2010, 18:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1. איזה סגנון חתימות מועדף עליכם?
ישראליות, אבל בזמן האחרון אני מנסה יותר אמריקאיות, סתם כדי להתנסות בכמה סגנונות ולא להיתקע על אחד מסוים. 2. האם יש סגנון שאתם מתמחים בו? לא, אני חושב שאני שולט באמריקאיות ובישראליות, אבל אני לא מומחה בהם. 3. האם יש סגנון חתימה שלא הוספתי? ממ, הוספת יותר מדי. יש כאלה שסתם המצאת או שלא נחשבים באמת לסגנון. קלאסית/ מלבנית- אמריקאית. רקע וניק- יכולה להיות אמריקאית.. או סתם רגילה, זה לא באמת נחשב לסגנון. תוספת מחוץ למסגרת- עושים את זה בחתימות ישראליות, זה לא סגנון. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2010, 00:20 AM
|
||
![]() Just HAVE to design it... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. איזה סגנון חתימות מועדף עליכם?
אמריקאיות, ואני שונא ישראליות. 2. האם יש סגנון שאתם מתמחים בו?. אני עושה רק אמריקאיות 3. האם יש סגנון חתימה שלא הוספתי? יש וקטור, וספרייטים, וסמאדג', שזה לרוב סוג של תת-סוגה של האמריקאית אם אני לא טועה... -------------------- /-/./\.\-\ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |