![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 00:34 AM
|
||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נצייר לדוגמא פנס רחוב:
לצורך העניין זה יום והפנס כבוי. אני החלטתי שהשמש נמצאת לפני הפנס, מימין (שלנו). איך עושים את ההצללה? תציירו קווי מתאר חלשים של האזור המוצלל. אח"כ תמלאו אותם- לא חזק מדי- בקווים לאורך ולרוחב, ותטשטשו עם האצבע. הצל לא צריך להיות חד. עכשיו, תדמיינו קרני אור יוצאות מהשמש, ופוגעות בעמוד. מאחורי העמוד יש איזור שהן לא מגיעות אליו- זה הצל. בגלל שהשמש באלסון, יש גם חלק מהעמוד שצריך להיות מוצלל. אם לדוגמא ליד העמוד יש ספסל, ההצללות יהיו אותן הצללות בשניהם! התוצאה הסופית: תמיד תשימו לב לכל מקורות האור. מכל מקור אור יוצא צל, אבל צל לא יגיע מכיון של בניין לדוגמא. בהצלחה! --- שוב, מצטערת על האיכות של התמונות. מצלמה מטומטמת ><" -------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 00:39 AM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד! D:
מדריך מעולה! התמונות קצת מפריעות, אבל חוץ מזה זה מצויין. את מציירת יפה ![]() נוסף ללינקייה^^ -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 00:53 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על היוזמה^^
היה טוב יותר אם האיכות הייתה טובה יותר, כי אישית אני לא רואה כלום. -------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 16:51 PM
|
||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה D:
בקשר לתמונות- אני יודעת, יש לנו בעיה עם הסורק. אני אנסה שוב לסרוק, אבל זה בכל אופן יהיה רק התמונה האחרונה >< עריכה: לא עובד >< -------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2010, 19:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומ.. נחמד =\
הוא באמת נחמד, אבל אני הייתי מנסחת אותו אחרת כשאני חושבת מנקודת מבט של מישהו שלא כלכך טוב בהצללות ><" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |