![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:29 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמרררררררר ♥
באיחור אופנתי אני מודיעה לתמר שאני מאוהבת בהO: -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:29 PM
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מקבלת התנצלות ^^
שעה וחצי איחור OO -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:30 PM
|
||
![]() CRAZY - Deal with it ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גו פור יט, תמר, תחסלי אותה !
-------------------- Dana - 18 - Your Sweetest Nightmare ![]() Once upon a time, in this land Where light and obscurity were the same And where shooting stars stayed still In this land, where silence was the only thing you could hear ... A scream woke up the humans ? Wait... Are You Afraid --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:30 PM
|
||||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי לך אסאמאס ב7 וחצי ואמרתי לך שאאחר וענית לי באיזה 9 אז חשבתי שזה מתחיל ב9 O:::: חוצמזה שלא היה לי אינטרנט ומחר אני מביאה לך מתנת התנצלות ![]() -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:31 PM
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ראיתי אותו עד 9 OO
ומחר נפגשים ב..הממ.. 12 במרכזית? D: ולא סולחת ^^ לא רקדתי כמעט :((((( -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:32 PM
|
||||
אז בואי לרקוד כבר!D: 12 במרכזית נשמע טוב ![]() אם את רוצה אני אקח אותך לליד"ה אחר כךXD -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:33 PM
|
||
כןןןןן DDDDDDDD:
יאללה לרקוד ^^ אבל תצטרכי הרבה יותר מזה כדי שאני אסלח לך ^^ -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:45 PM
|
||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום אנשים [?]. קראו לי אז באתיייייייי :)
-------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:46 PM
|
||
יששששששש D:
סופסוף מישהו מגיב בשולחן D: -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:47 PM
|
||
![]() And Yellow :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי D:
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:48 PM
|
||||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפעשלייי33> היי נטו D:::: -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:48 PM
|
||
![]() CRAZY - Deal with it ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי כבר שאני -שונאת- את הטע של ירין במוזיקה? --"
-------------------- Dana - 18 - Your Sweetest Nightmare ![]() Once upon a time, in this land Where light and obscurity were the same And where shooting stars stayed still In this land, where silence was the only thing you could hear ... A scream woke up the humans ? Wait... Are You Afraid --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2010, 23:49 PM
|
||
ריקוד הציפורים? לא, זה אני ביקשתי לשים XDDDDDDDD
-------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() And Yellow :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל
![]() מי יכול להשתלט פה על המוזיקה ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
הרמקולים על מיוט ונירוונה באוזניות.
סטעייל B) -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |