![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 16:18 PM
|
||||||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- מתוך חוקי הפורום. -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2016, 08:13 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי שאלה בנוגע לחוק זה. מי אחראי מפת הקונדסאים? -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2016, 22:10 PM
|
||
אחראית מפת הקונדסאים היא רוני (Peggy Carter), כמו שכתוב באשכול חוקי הפורום.
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2016, 10:01 AM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה. כתבתם שאפשרי עד 3 מנהלים, האם יש אפשרות בה אחד מחברי ההנהלה מועלה לניהול אחרי פתיחת הקבוצה? אם כן, מה צריך לעשות בשביל זה?
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2016, 19:39 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה בקשות ניהול לקבוצה אפשר לפתוח בחודש?
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2016, 19:42 PM
|
||||||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יש צורך במנהל מסיבה זו או אחרת, המנהלים מוזמנים למצוא אחד שמוכן ולשלוח לי, או לכל אחראי.ת מפת הקונדסאים בעתיד, הודעה (:
מה זאת אומרת? א'- אתה לא פותח בקשות, אתה שולח לי (כנ"ל לתשובה הקודמת, לאחראי.ת הנוכחי.ת) ב'- אין הגבלה מסויימת, אבל גם אם תשלח הרבה בקשות לא בטוח שהן יאושרו. על הרעיונות להיות איכותיים לכן כדי להשקיע בהם מחשבה ![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 30 2016, 19:48 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד שאלה
כמה קבוצות יכולות להיות בוא זמנית? -------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Oct 3 2016, 20:40 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרגע, המקסימום הוא חמש קבוצות
![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2016, 20:46 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=124021 - אפשר לנעול בבקשה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2016, 21:32 PM
|
||
נעלתי D:
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2016, 22:40 PM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם יש אפשרות שהמנהלים ידונו בחפתוח לדוגמה 7 קבוצות בו זמנית? יותר מ5?
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2016, 12:27 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לנעול D:
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2016, 20:30 PM
|
||
נעלתי :)
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2016, 21:15 PM
|
||||
הוחלט שהמקסימום יהיה חמש קבוצות. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2016, 22:31 PM
|
||
שאלה בקשר לטופס חמש רעיונות טובים זה כולל פעיליות ומ"פים וגם למה רק שני מנהלים
-------------------- הוזלי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |